Σάντο: “Χρειαζόμαστε ξεκούραση πριν τον Ολυμπιακό”

14:43 25/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Οι παίκτες της Γουλβς έχουν την ανάγκη να ξεκουραστούν πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας,  Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των “16” του Europa League, Γουλβς, έχει να δώσει ακόμα ένα παιχνίδι πριν την αναμέτρηση της 6ης Αυγούστου με

τους Πειραιώτες.

Αυτή με την Τσέλσι αύριο (26/7), όπου οι “λύκοι”  θέλουν μόνο νίκη για να σιγουρέψουν την παρουσία τους και του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Νούνο Εσπίριτο μίλησε για την αναμέτρηση με τους “μπλε”: “Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Τσέλσι είναι φανταστική ομάδα και ο Φρανκ Λάμπαρντ κάνει φανταστική δουλειά. Το ταλέντο και η ποιότητα που έχουν είναι εξαιρετικά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι και να κοιτάξουμε την Τσέλσι ως μεγάλο αντίπαλο, αλλά ταυτόχρονα να παίξουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι για όλους, ειδικά για τους παίκτες. Οι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο να παίξουν το τελευταίο παιχνίδι της Premier League”.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (06/08, 22.00): “Έχουμε λίγο χρόνο μετά την Κυριακή για να προετοιμάσουμε τη δεύτερη  αναμέτρηση εναντίον του Ολυμπιακού. Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα, χρειαζόμαστε χρόνο για ξεκούραση και ανάκαμψη με καλό τρόπο. Δεν είναι διακοπές για εμάς, θα είναι ένα μικρό διάλειμμα και πρέπει να επιστρέψουμε ξανά. Αλλά σίγουρα, όλοι χρειάζονται δύο μέρες μακριά από τις υποχρεώσεις”.

To άρθρο Σάντο: “Χρειαζόμαστε ξεκούραση πριν τον Ολυμπιακό” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα