Σάνα Μαρίν: Με τρεμάμενη φωνή απάντησε στις επικρίσεις μιλώντας για την ανάγκη της «χαράς στη ζωή»

16:40 24/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Σάνα Μαρίν, έκανε ακόμα μια δήλωση σχετικά με τα βίντεο που την δείχνουν να διασκεδάζει και που όλο αυτό το διάστημα έχουν επικριθεί έντονα. Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας μίλησε για την επιθυμία της για «χαρά» και «ζωή».

«Είμαι ένα ανθρώπινο ον. Προσβλέπω επίσης, μερικές φορές στη χαρά, στο φως και στην ευχαρίστηση εν μέσω αυτών των σκοτεινών νεφών», είπε, με τρεμάμενη φωνή, στη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργάνωσε το κόμμα της, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα, στην πόλη Λάχτι της νότιας Φινλανδίας.

lang="tr" dir="ltr">Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, Lahti'deki etkinlikte kalabalığa seslenirken gözyaşlarını tutamadı: “Ben insanım ve bazen bu kara bulutların ortasındaki neşeyi, ışığı ve eğlenceyi de özlüyorum.” pic.twitter.com/YDrXP31wwm

— ÇapaMag (@CapaMag) August 24, 2022

«Είναι ιδιωτικό, είναι της χαράς και αυτή είναι η ζωή», είπε με δάκρυα στα μάτια. «Αλλά δεν έλειψα ούτε μια μέρα από τη δουλειά». 

Χθες, η νεαρότερη πρωθυπουργός στην Ευρώπη είχε γίνει πάλι πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες, αφού ζήτησε συγγνώμη για άλλες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο σπίτι της τον Ιούλιο.

Η φωτογραφία, που δημοσιεύθηκε από φινλανδικά ΜΜΕ, δείχνει δύο γυναίκες να φιλιούνται, σηκώνοντας τις μπλούζες τους για να αποκαλύψουν τα στήθη τους και να τα καλύψουν με την επιγραφή «Φινλανδία».

Finska premijerka Sana Marin u centru skandala zbog šokantne fotografije iz rezidencije..
Fotografija je nastala u rezidenciji 10. jula kada se održavao muzički festival Ruisrok.
Da li postoje ozbiljne žene?? Pitanje za milion dolara. pic.twitter.com/CaQBfTQAiR

— Aleksandar R – Feljton.rs (@FeljtonRs) August 23, 2022

«Νομίζω πως η φωτογραφία δεν είναι αρμόζουσα, ζητώ συγγνώμη. Η φωτογραφία αυτή δεν έπρεπε να τραβηχτεί» δήλωσε η Σάνα Μαρίν στους δημοσιογράφους.

To άρθρο Σάνα Μαρίν: Με τρεμάμενη φωνή απάντησε στις επικρίσεις μιλώντας για την ανάγκη της «χαράς στη ζωή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > NewsIt
Σάνα Μαρίν,sana marin