Σακραμέντο Κινγκς για Σάσα Βεζένκοφ: «Είχε σπουδαία επίδοση στο Final Four – Είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει»

14:26 22/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Οι Σακραμέντο Κινγκς είχαν για μια ακόμα φορά το… βλέμμα τους στον Σάσα Βεζένκοφ, παρακολουθώντας τον Βούλγαρο διεθνή, στα μας του με τον Ολυμπιακό στο Final Four της Euroleague.

Ο βοηθός του Μάικ Μπράουν στους Σακραμέντο Κινγκς, Τζόρντι Φερνάντεθ, παρακολούθησε τον Σάσα βεζένκοφ και έμεινε εντυπωσιασμένος από την εικόνα που είχε στο Fina Four της Euroleague, αναφέροντας -μάλιστα- ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε “μια κτηνώδη παραγωγικότητα” στον τελικό.

Πάντως, ο άνθρωπος των Κινγκς απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα γίνει κίνηση απόκτησης του Βεζένκοφ, το προσεχές καλοκαίρι.

«Παρακολούθησα στενά τον Βεζένκοφ. Είχε σπουδαία απόδοση στο Final Four και στα playoffs. Είναι ένας παίκτης που σκοράρει εύκολα, τα κάνει όλα να μοιάζουν πολύ απλά. Παίζει πολύ καλά χωρίς την μπάλα, κάνει καλές κινήσεις, παίρνει καλές θέσεις πάντα και είναι καλός ριμπάουντερ. Η παραγωγικότητά του στον τελικό ήταν κτηνώδης, έπρεπε να τελειώσει το παιχνίδι. Όμως με την άμυνα ζώνης, ειδικά στην τελευταία περίοδο, δεν πήρε πολλά σουτ. Ισοφάρισε το ρεκόρ τελικού με 29 πόντους και είναι κρίμα που δεν κέρδισε», δήλωσε ο Τζόρντι Φερνάντεθ στο Eurohoops.

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό, γιατί δεν ασχολούμαι εγώ με τα συμβόλαια. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχουμε τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ και ήρθαμε να τον δούμε. Ο Μάικ Μπράουν τον είδε στα playoffs, ο Τζέι Τριάνο στο Κύπελλο και εγώ στο Final 4. Είναι δουλειά μας να τον παρακολουθούμε. Είναι ένας παίκτης που μας ιντριγκάρει και μας ενδιαφέρει, αλλά τώρα είναι σημαντικό να κάνει τη δουλειά του, να πάρει το πρωτάθλημα και να παραμείνει ανταγωνιστικός», πρόσθεσε.

To άρθρο Σακραμέντο Κινγκς για Σάσα Βεζένκοφ: «Είχε σπουδαία επίδοση στο Final Four – Είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα