Ρούμπλεφ – Τσιτσιπάς LIVE: Τελικός στο Αμβούργο

13:00 27/9/2020 - Πηγή: NewsIt

«Μάχη» για τον πρώτο του τίτλο σε ATP 500 δίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον τελικό του European Open, που διεξάγεται στο Αμβούργο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του έναν τίτλο σε τουρνουά ATP 500 (μέχρι τώρα έχει παίξει τέσσερις τελικούς, δύο φορές στο Ντουμπάι, μία στη Βαρκελώνη και μία στο Πεκίνο, και

τους έχει χάσει όλους).

Αντίπαλος του Τσιτσιπά (νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη) θα είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ (νο 14 στον κόσμο), ο οποίος στον πρώτο ημιτελικό επικράτησε σχετικά εύκολα του Νορβηγού Κάσπερ Ρούουντ με 6-4, 6-2.

Ο 23χρονος Ρώσος είχε κατακτήσει δύο τίτλους στο ξεκίνημα της σεζόν (σε Αδελαϊδα και Ντόχα), πριν διακοπούν οι αγώνες λόγω της πανδημίας, ενώ πέρυσι είχε αποκλείσει τον Έλληνα τενίστα στον 1ο γύρο του US Open.

Αντιθέτως, ο Τσιτσιπάς τον είχε νικήσει στον ημιτελικό του Next Gen ATP Finals το 2018, στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Έλληνας τενίστας είχε κατακτήσει το τουρουά στη Μασσαλία, πριν το lock downCOVID 19.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη του τελικού

 

Θυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά για να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του European Open, επικρατώντας στον ημιτελικό του Κριστιάν Γκαρίν από τη Χιλή με 7-5, 3-6, 6-4.

To άρθρο Ρούμπλεφ – Τσιτσιπάς LIVE: Τελικός στο Αμβούργο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα