Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ακόμα και μπάσκετ με τον Καλίν παίζει για να αποδείξει ότι είναι καλά

09:50 8/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Μεγάλη κυβερνητική… εκστρατεία έχει ξεκινήσει στην Τουρκία προκειμένου να μπει ένα «φρένο» στις φήμες για την κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος βρέθηκε λοιπόν στην Κωνσταντινούπολη και έπαιξε μπάσκετ μαζί με νέους. 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το hashtag “νεκρός” στο Twitter, που διέδιδε ότι πέθανε ο Τούρκος πρόεδρος, η Άγκυρα όπως φαίνεται επιχειρεί να αποδείξει με κάθε τρόπο ότι Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι γερός και ακμαίος Συνοδεία

τηλεοπτικού συνεργείου ο πρόεδρος της Τουρκίας εμφανίστηκε ευδιάθετος να παίζει μπάσκετ με τους νέους, έχοντας μαζί του και το δεξί του χέρι, Ιμπραήμ Καλίν.

Δείτε το βίντεο με τον Ερντογάν να παίζει μπάσκετ:

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες πως η υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι επιβαρυμένη. Βίντεο που κυκλοφορούσαν στα social media τον δείχνουν εξαντλημένο και κουρασμένο, ενώ την περασμένη Τετάρτη στο Twitter έγινε χαμός με το hashtag “νεκρός”. 

To άρθρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ακόμα και μπάσκετ με τον Καλίν παίζει για να αποδείξει ότι είναι καλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα