Ρέθυμνο: Οι αθλιότητες στο σπίτι δεν άφησαν απαθείς τους γείτονες – Νέα υπόθεση με ενδοοικογενειακή βία

14:37 5/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Η ενδοοικογενειακή βία συνεχίζει να απασχολεί τους αστυνομικούς και στο Ρέθυμνο. Αυτή τη φορά τις διαδικασίες κίνησαν γείτονες…

Μάστιγα η ενδοοικογενειακή βία και στο Ρέθυμνο με τις καταγγελίες να διαδέχονται η μία την άλλη και μέσα στο 2022. Αυτή τη φορά, το θύμα έσωσαν γείτονες που άκουσαν τις φωνές και τηλεφώνησαν στην αστυνομία. Η άτυχη γυναίκα δεν είχε δυνάμεις να αντιδράσει. 

Η ίδια μπορεί να μην ήθελε για τους δικούς της λόγους να καταγγείλει τη κακοποιητική συμπεριφορά του άνδρα της σε βάρος της, το έκαναν όμως, ευτυχώς, οι γείτονές

της που κατάλαβαν ότι εκείνη μπορεί και να κινδυνεύει. 

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που απασχόλησε την αστυνομία του Ρεθύμνου αυτή τη φορά είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 35χρονου Έλληνα για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας. Το περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (03-02-2022).

Ο 35χρονος που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει απασχολήσει τις Αρχές για σοβαρό αδίκημα πριν κάποια χρόνια, φέρεται να έσπασε την πόρτα του σπιτιού του σε κατάσταση μέθης. Στη συνέχεια έπιασε τη γυναίκα του, ηλικίας 32 ετών από το λαιμό και την έσφιξε προκαλώντας της εκχυμώσεις.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η φασαρία κινητοποίησε πολίτες που κάλεσαν την Αστυνομία, μιας και το ίδιο το θύμα δεν το έκανε. Ο δράστης θα δικαστεί τις επόμενες ημέρες.

To άρθρο Ρέθυμνο: Οι αθλιότητες στο σπίτι δεν άφησαν απαθείς τους γείτονες – Νέα υπόθεση με ενδοοικογενειακή βία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρέθυμνο,rethymno