Ρεν - Παναθηναϊκός 3-1 ΤΕΛΙΚΟ

19:20 9/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεν για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Ο Παναθηναϊκός

καλείται να πάρει βαθμό ή βαθμούς στη Γαλλία κόντρα στη Ρεν, προκειμένου να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Η εντός έδρας ήττα (1-2) από τη γαλλική ομάδα έφερε τους πράσινους σε δύσκολη θέση, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να θέλει να πάρει τη ρεβάνς.

Παρακολουθήστε LIVE το Ρεν – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

Επί γαλλικού εδάφους, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καλή… παράδοση, σε όλες τις διοργανώσεις της UEFA. Σε σύνολο επτά αναμετρήσεων, το “τριφύλλι” δεν έχει καταγράψει ούτε μία νίκη (έχει γνωρίσει πέντε φορές την ήττα, ενώ μετράει και δύο ακόμα ισοπαλίες).

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει 4 βαθμούς στον 6ο όμιλο, θα αγωνιστεί στο «Riazhon Park» έχοντας περίπου 1500 φίλους της στις εξέδρες, αλλά δεν έχει στην διάθεσή της τους μακροχρόνια τραυματίες Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον, καθώς και τον Χουάνκαρ, ο οποίος επίσης δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα ο Μπρούνο Ζενεσιό δεν υπολογίζει στη βοήθεια των βασικών Στιβ Μανταντά και Μπερτούγκ Γιλντιρίμ, καθώς αμφότεροι είναι τραυματίες, ενώ αντιθέτως επιστρέφουν στην διάθεσή του οι Κρίστοφερ Γου και Ιμπραχίμ Σαλάχ. Η Ρεν έχει 6 βαθμούς και γνωρίζει πως με νίκη θα “κλειδώσει” ένα “εισιτήριο” για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

To άρθρο Ρεν - Παναθηναϊκός 3-1 ΤΕΛΙΚΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα