realme 11 Pro Series 5G: Το κινητό με την κάμερα της χρονιάς υπόσχεται λήψεις μαγικές

12:35 7/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Αν ψάχνατε ένα κινητό που θα σας συντροφεύσει στις διακοπές σας για να μπορείτε να «κρατήσετε» για πάντα (και σε super ανάλυση) κάθε σημαντική στιγμή ή αν ψάχνατε δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή αν θέλετε απλά να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, τότε, το κινητό που θα «φτιάξει τη μέρα σας» είναι εδώ. Και είναι και οικονομικό!

Win win δηλαδή: super χαρακτηριστικά, εντυπωσιακό design

με πολυτελή σχεδίαση και η (χωρίς ίχνος υπερβολής) υπέρτατη κάμερα SuperZoom 200MP.

Έρχονται με τον… αέρα του Μιλάνου. Έρχονται να μας συναρπάσουν και να εμπνεύσουν. Να κάνουν τις στιγμές μας «αθάνατες».

Φανταστείτε να μπορείτε να αποτυπώσετε ένα ταξίδι σε τόπο που πάντα ονειρευόσασταν με μια κάμερα που ξεπερνά κάθε άλλη. Να μπορείτε να φωτογραφίσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, το χαμόγελο, τα μάτια, το πρόσωπό του και η ανάλυση να κάνει τη φωτογραφία πιο «ζωντανή» από οποιαδήποτε είχατε τραβήξει μέχρι σήμερα.

Η πρωτοποριακή σειρά realme 11 5G είναι το νέο talk of the town. Είναι ένα «κόσμημα», το οποίο μπορείτε εύκολα να κάνετε δικό σας. Γιατί σε σχέση με κινητά της ίδιας κατηγορίας και των ίδιων δυνατοτήτων, η τιμή είναι κάτι περισσότερο από ανταγωνιστική!

Είναι η ώρα να γνωρίσετε τα το realme 11 Pro+ 5G και το realme 11 Pro 5G. Τα νέα κινητά της εταιρίας που το design τους έχει την υπογραφή του Matteo Menotto, πρώην σχεδιαστή του Οίκου Gucci και έχουν… άρωμα Μιλάνου!

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/07/realme.mp4realme 11 Pro+ 5G

Η ναυαρχίδα της realme με την εντυπωσιακή της κάμερα. Και με την επίσης εντυπωσιακή (σε διάρκεια και ταχύτητα φόρτισης) μπαταρία.

Το realme 11 Pro+ 5G είναι σχεδιασμένο με βάση την ιδεολογία της εταιρείας «εάν δεν υπάρχει καινοτομία, δεν λανσάρουμε νέο προϊόν»! Και αυτό ακριβώς έχουν κάνει οι άνθρωποι της realme!

Το realme 11 Pro+ 5G διαθέτει την πρώτη camera στον κόσμο SuperZoom 200MP, που είναι και η πιο ισχυρή στην κατηγορία της. Μια κάμερα που δεν παρέχει μόνο μια επαναστατική εμπειρία φωτογραφίας όσον αφορά τις δυνατότητες του ζουμ και των υψηλών pixel αλλά και βελτιωμένη σχεδίαση, την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μνήμη.

Είναι πρώτη camera στον κόσμο με 200MP SuperZoom και με zoom4x χωρίς απώλειες!

Για να εξασφαλίσει την απόλυτη εμπειρία εικόνας, το realme 11 Pro+ 5G έχει εξοπλιστεί με αναβαθμισμένο αισθητήρα Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom, μεγάλο μέγεθος αισθητήρα 1/1,4 ιντσών και μεγάλο διάφραγμα f/1,69.

Χάρη στο superzoom, οι φωτογραφίες σας είναι πλέον πιο καθαρές από ποτέ.

Η λήψη φωτογραφιών πλέον γίνεται ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Το realme 11 Pro+ 5G αξιοποιεί την τεχνολογία zoom in-sensor για να υποστηρίζει ζουμ 4× χωρίς απώλειες, επιτρέποντας λήψεις εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης και από απόσταση.

Επίσης, προστέθηκε η νέα λειτουργία αυτόματου ζουμ με ένα πάτημα, επιτρέποντας στο τηλέφωνο να αναγνωρίσει αυτόματα την επιλεγμένη περιοχή και να μεγεθύνει έξυπνα στην επιλεγμένη περιοχή ώστε να υπάρχει η τέλεια γωνία πλαισίου.

Τι σημαίνει αυτό; Πείτε… αντίο στις θολές μακρινές φωτογραφίες. Ειδικά εσείς που αγαπάτε την πανσέληνο και το είχατε μαράζι για να βγάλετε μια φορά το φεγγάρι καθαρό και λαμπερό…  

Για εσάς που θεωρείται το κινητό σας μια… προέκταση του χεριού και της φωτογραφικής σας μηχανής, το realme 11 Pro+ 5G δίνει την δυνατότητα να υπάρχει ρύθμιση κάμερας με ενεργοποιημένα τα SuperOIS, Super NightScape, Moon Mode και Starry Mode Pro, παρέχοντας περισσότερη ελευθερία να εκφράσει την προσωπικότητά του.

Κι αν αγαπάτε και τις selfies, τα πορτρέτα, τις νυχτερινές φωτογραφίες; Μπορείτε, πλέον να εξερευνήσετε τον κόσμο με τη μηχανή Selfie Sony 32MP, τη λειτουργία Super Group Portrait Mode, τo One Take Mode και άλλες λειτουργίες, καθώς και τo Street Photography Mode 4.0. που αποτελεί την επιλογή των fan της realme!

Design εμπνευσμένο από τη Gucci

Η σειρά realme 11 δεν έχει αναβαθμιστεί μόνο λειτουργικά, αλλά και στο design της! Τόσο στο realme 11 Pro+ 5G όσο και το realme 11 Pro 5G προσφέρουν μια πολυτελή θήκη για το νέο σας κινητό. Μια θήκη που έρχεται από το Μιλάνο!

H realme Design Studio σε συνεργασία με τον Matteo Menotto πρώην σχεδιαστή του οίκου Gucci συνεργάστηκαν για να προσφέρουν μια πολυτελή design θήκη, σε παραλλαγές τριών χρωμάτων Sunrise Beige, Oasis Green και Astral Black – συνώνυμο της πολυτέλειας των επώνυμων brands σε όλο τον κόσμο.

Η εκδοχή του Sunrise Beige είναι εμπνευσμένη από τα αισθητικά στοιχεία της πρωτεύουσα της μόδας, το Μιλάνο. Ο σχεδιαστής απαθανατίζει την πιο εξαίσια στιγμή της ημέρας, όταν το φως του ήλιου καλύπτει ένα κλασσικό κτίριο και στις δύο πλευρές σε απαλή απόχρωση του χρυσαφί.

Το realme 11 Pro+ 5G κατασκευάζεται με premium διαδικασίες. Το χειροποίητο τρισδιάστατο σχέδιο ραφής σε συνδυασμό με το κορυφαίο δέρμα lychee vegan, προσφέρει μια εκπληκτική και μοντέρνα απόχρωση. Οι άνθρωποι της realme έκαναν πολλές δοκιμές για να καταλήξουν στο κορυφαίο δέρμα. Και το επέλεξαν γιατί είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό στη βρωμιά και χάρη σ’ αυτό, απλά δεν χρειάζεται να πάρετε και θήκη για να προστατεύετε το τηλέφωνό σας!

Εκτός από την κάμερα και τη σχεδίαση, το realme 11 Pro+ 5G ξεχωρίζει για το ισχυρό all-rounder,που περιλαμβάνει φόρτιση SUPERVOOC 100W και μπαταρία 5000mAh. Χρησιμοποιεί οθόνη Curved Vision 120Hz με 2160Hz, την υψηλότερη συχνότητα μείωσης της φωτεινότητας στη βιομηχανία και την πρώτη αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας 20.000 επιπέδων.

realme 11 Pro 5G: Hello Curved Vision!

Το realme 11 Pro 5G είναι το… «αδερφάκι» του του realme 11 Pro+5G. Έρχεται με την ίδια premium διαμόρφωση οθόνης του realme 11 Pro+5G. Με μαγευτική οθόνη Curved Vision 120Hz που είναι η πρώτη στον κόσμο με 2160Hz PWM dimming. Διαθέτει επίσης οθόνη Sunlight και αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας 20.000 επιπέδων καθώς έχει βραβευτεί με δύο αναγνωρισμένα πιστοποιητικά προστασίας ματιών από την TÜV Rheinland για την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει στον χρήστη!

Εκτός από την πρωτοποριακή τεχνολογία οθόνης του, το realme 11 Pro 5G κληρονομεί επίσης την αισθητική ποιότητα του realme 11 Pro+ 5G σε τρία χρώματα: Sunrise Beige, Oasis Green και Astral Black, που καθένα από τα οποία προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας. Το realme 11 Pro υποστηρίζει άμεση έξοδο 100MP, zoom2x χωρίς απώλειες, Λειτουργία Αυτόματουzoom, Λειτουργία Super NightScape και Street Photography Mode 4.0.

Με την υψηλή απόδοση, τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τον τεράστιο αποθηκευτικό χώρο, το realme 11 Pro είναι ένα πραγματικό smartphone αποτελώντας την ναυαρχίδα της realme. Εξοπλισμένο με το chipset Dimensity 7050 5G, έρχεται στάνταρ με 12 GB RAM και 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Για να ενισχύσει περεταίρω την υψηλή ποιότητα εμπειρίας, προστίθεται η συμπερίληψη μπαταρίας 67W SUPERVOOC +5000mAh φόρτισης, το realme UI 4.0 και τα διπλά πανοραμικά ηχεία Dolby.

Άρα; Μπορείτε να φανταστείτε κάτι καλύτερο για το νέο σας κινητό;

Μισό λεπτό! Δεν τελειώσαμε ακόμα! Το realme 11 Pro+5G και το realme 11 Pro 5G είναι κορυφαία στην κατηγορία τους και πιο οικονομικά από άλλα. Value for money κανονικά!

Το realme 11 Pro+ 5G κοστίζει 539 ευρώ και το realme 11 Pro 429 ευρώ!

Όσοι τα αποκτήσουν μέσα στην πρώτη εβδομάδα από την κυκλοφορία τους, θα πάρουν δώρο το realme Watch 3 και το realme Watch 3 Pro.

Επίσης, μέχρι τις 19 Ιουλίου όλοι θα έχουν δωρεάν αντικατάσταση οθόνης τους πρώτους 6 μήνες από την αγορά του τηλεφώνου.

Εσείς; Ακόμη να το αποφασίσετε;

* Στην Ελλάδα για την σειρά realme 11pro series διατίθενται τα χρώματα  Sunrise Beige και Astral Black.

To άρθρο realme 11 Pro Series 5G: Το κινητό με την κάμερα της χρονιάς υπόσχεται λήψεις μαγικές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα