Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι 1-1 LIVE: Σε χαμηλές ταχύτητες και λεπτή ισορροπία το ματς

21:44 27/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Ώρα ημιτελικών για το Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την Τσέλσι στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο».

Στον… απόηχο της αποτυχημένης προσπάθειας για την δημιουργία της European Super League από 12 κορυφαίους συλλόγους της «γηραιάς ηπείρου», συνεχίζεται το Champions League.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη, πλησιάζει στο τέλος της για την περίοδο 2020-21, καθώς το προσεχές διήμερο θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί και τελικά, όπως αναμενόταν, οι όποιες κυρώσεις επιβληθούν από τις αρμόδιες Αρχές στους 12 «αντάρτες» θα επιβληθούν στο μέλλον, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να αλλάξει ο «χάρτης» του Champions League, δεδομένου ότι τρεις από τους τέσσερις ημιφιναλίστ (Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι) είχαν υπογράψει την ιδρυτική διακήρυξη της ESL.

Η Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικεί το 14ο βαρύτιμο τρόπαιο και τέταρτο με τον Ζιντάν ως πρώτο της προπονητή μετά τους θριάμβους του 2016 στο Μιλάνο, του 2017 στο Κάρντιφ και του 2018 στο Κίεβο, ενώ η Τσέλσι θέλει ξανά την κούπα μετά από εννέα χρόνια και το έπος του 2012 απέναντι στην Μπάγερν, με τον Τούχελ να επιστρέφει στον τελικό έναν χρόνο μετά από την παρουσία του σε αυτόν με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Newsit.gr

Η Ρεάλ Μαδρίτης που δείχνει να χάνει έδαφος στην διεικδίκηση της La Liga, υποδέχεται την Τσέλσι και οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν, θα επιδώξουν να επιτύχουν ένα αποτέλεσμα που θα τους καταστήσει φαβορί για την πρόρκιση εν΄ όψει της ρεβάνς. Ο Γάλλος τεχνικός θα στηριχθεί -κυρίως- και πάλι στην εκτελεστική δεινότητα του Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και στον «γίγαντα» που κάθεται ανάμεσα στα δοκάρια των Μαδριλένων, τον Βέλγο τερματοφύλακα, Τιμπό Κουρτουά. Από την πλευρά τους, οι Λονδρέζοι, που έχουν βελτιώσει εντυπωσιακά την αμυντικής τους λειτουργία, υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ, θα παίξουν στην Μαδρίτη, με διπλό στόχο. Αφ΄ ενός να μην δεχθούν γκολ και αφ΄ ετέρου να σκοράρουν, έτσι ώστε να αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες τους για πρόκριση στον τελικό.

 

To άρθρο Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι 1-1 LIVE: Σε χαμηλές ταχύτητες και λεπτή ισορροπία το ματς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα