Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν: Ο Ντάντε Έξουμ τραυματίστηκε στο πέλμα και απέφυγε κάταγμα στη σπονδυλική στήλη

09:38 28/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Το Game 2 των play off της EuroLeague στην Μαδρίτη θα μείνει στην Ιστορία, για το ξύλο που έπαιξαν εντός παρκέ οι παίκτες της Ρεάλ και της Παρτιζάν και την λαβή… ελληνορωμαϊκής του Γκέρσον Γιαμπουσέλε στον Ντάντε Έξουμ.

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε μπήκε στη σύρραξη που προκλήθηκε λίγο πριν το φινάλε του Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν και επιτέθηκε

στον Ντάντε Έξουμ με μια λαβή που θύμισε κάτι από ελληνορωμαϊκή πάλη και WWE.

Μάλιστα, ο Ντάντε Έξουμ αποχώρησε υποβασταζόμενος. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τα σερβικά media, ο Αυστραλός γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά στο πέλμα, ενώ απέφυγε ακόμη και κάταγμα στη σπονδυλική στήλη που θα του προκαλούσε τεράστια βλάβη, ακόμη και πρόωρο τέλος στην καριέρα του!

HUGE BRAWL just went down in Wizink Center between Partizan and Real Madrid players #EuroLeague pic.twitter.com/wkpzyIQTcM

— BasketNews (@BasketNews_com) April 27, 2023

“Ο τρόπος με τον οποίο ο Γιαμπουσέλε τον πέταξε στο παρκέ, πρέπει να τιμωρηθεί με φυλάκιση και δια βίου αποκλεισμό. Ο Έξουμ θα μπορούσε να έχει σπάσει τη σπονδυλική του στήλη, να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να τελειώσει την καριέρα του. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο στη ζωή μου. Έχει υποστεί ζημιά στα δόντια, έχει ένα κόψιμο στα χείλη” ήταν τα λόγια του γιατρού της Παρτίζαν, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου ότι ο παίκτης του έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Έξουμ γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Παρτίζαν, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από τη WiZink Arena φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Αυστραλού.

To άρθρο Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν: Ο Ντάντε Έξουμ τραυματίστηκε στο πέλμα και απέφυγε κάταγμα στη σπονδυλική στήλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν, Ντάντε Έξουμ,real madritis – partizan, ntante exoum