Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός LIVE: Μεγάλα τρίποντα από Σλούκα στο φινάλε του αγώνα

21:37 29/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην έδρα της πρωτοπόρου της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης, για την 27η αγωνιστική, ψάχνοντας ένα “χρυσό” διπλό που θα τον μετατρέψει σε φαβορί για την πρώτη 4άδα της κατάταξης.

Μετά την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας και τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός

επιστρέφει στη δράση, με ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στη Euroleague, τεστάροντας τις δυνάμεις του κόντρα στην κορυφαία ομάδα μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Παρακολουθήστε LIVE το Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

Οι “πράσινοι” έχουν ρεκόρ 16-10 και θέλουν να κάνουν την υπέρβαση κόντρα στην πρωτοπόρο της Euroleague (22-4), ώστε να συνεχίσουν την πορεία τετράδας στη διοργάνωση.

Στο διάστημα της διακοπής, ο Παναθηναϊκός έχασε τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς, το Κύπελλο Ελλάδας, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του θεσμού. Τελευταίο του ματς στη Euroleague ήταν η εντός έδρας νίκη επί της Φενέρμπαχτσε.

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε στην τελευταία της αναμέτρηση στη Euroleague στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο, αλλά σήκωσε το Copa del Rey στην Ισπανία νικώντας εύκολα την Μνπαρτσελόνα στον τελικό.

Το “τριφύλλι” έχει δημιουργήσει μια αρνητική παράδοση στη Μαδρίτη. Οι “πράσινοι” δεν έχουν περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ρεάλ εδώ και 11 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από τον Μάρτιο του 2013.

Το έργο της ομάδας του Εργκίν Αταμάν στη Μαδρίτη δυσκολεύει από την απουσία των Λούκα Βιλντόσα (λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο) και Κώστα Αντετοκούνμπο (χτύπησε στον αγώνα της Εθνικής με την Ολλανδία).

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι Μωραΐτης, Καλαϊτζάκης, Αντετοκούνμπο και Μαντζούκας ταξίδεψαν για την Ισπανία κατευθείαν από την Ολλανδία, όπως φυσικά και οι διεθνείς Ερνανγκόμεθ, Μπαλτσερόφσκι και Λεσόρ, αλλά και ο Αταμάν (προπονητής της εθνικής Τουρκίας).

Το παιχνίδι διευθύνουν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Εμίν Μογκούλκοτς (Τουρκία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).

To άρθρο Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός LIVE: Μεγάλα τρίποντα από Σλούκα στο φινάλε του αγώνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός LIVE, 27η, Euroleague,real madritis – panathinaikos LIVE, 27i, Euroleague