Ρεάλ - Ολυμπιακός 87-76 ΤΕΛΙΚΟ

21:46 24/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο δεύτερο ημιτελικό του Final Four της Euroleague, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν ρεβάνς για την περσινή ήττα στον τελικό, ώστε να πάρουν την πρόκριση στο φετινό ματς του τροπαίου στη διοργάνωση.

Παρά τις αποχωρήσεις Βεζένκοφ και Σλούκα, ο Ολυμπιακός

κατάφερε να φθάσει μέχρι το Final Four της Euroleague και θα διεκδικήσει τον τέταρτο ευρωπαϊκό του τίτλο, με πρώτο “εμπόδιο” τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η πολυνίκης του θεσμού “Βασίλισσα” είναι και σε αυτό το τουρνουά το μεγάλο φαβορί, καθώς είχε τερματίσει και πρώτη στην κατάταξη της κανονικής διάρκειας του θεσμού.

Παρακολουθήστε LIVE το Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός έχουν μία πλούσια μεταξύ τους προϊστορία, αλλά μόνο σε τελικό και ποτέ σε ημιτελικό. Εκτός από την περυσινή σεζόν, η Ρεάλ κέρδισε τον Ολυμπιακό στον αγώνα τίτλου του 1995 στη Σαραγόσα, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” θριάμβευσαν στον τελικό του 2013 στο Λονδίνο. Ωστόσο, δύο χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2015 στη Μαδρίτη η Ρεάλ πήρε… εκδίκηση στο “σπίτι” της.

Φέτος, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τον Ολυμπιακό και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, με τους Πειραιώτες να κάνουν ντέρμπι όμως το δεύτερο παιχνίδι στην Ισπανία, επιστρέφοντας από μεγάλη διαφορά εις βάρος τους. Στα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός απέκλεισε με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα στο 5ο ματς., ενώ οι Μαδριλένοι “σκότωσαν” εύκολα την Μπασκόνια.

Οι διαιτητές στο συγκεκριμένο ημιτελικό είναι οι Σρετέν Ράντοβιτς, Νταμίρ Γιαβόρ και Εμίν Μόγκουλκοτς.

To άρθρο Ρεάλ - Ολυμπιακός 87-76 ΤΕΛΙΚΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα