Πυροσβέστης μεταφέρεται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα από τη φωτιά στη Βούλα

17:56 4/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Ένας πυροσβέστης μεταφέρεται στο 251 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, λόγω της μεγάλης προσπάθειας που κάνει η πυροσβεστική για να ελέγξει και να σβήσει τη φωτιά που καίει στο Πανόραμα Βούλας.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN, δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του πυροσβέστη, ωστόσο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να μην χειροτερέψει, την ώρα που συνεχίζονται οι προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς στη Βούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr,

ο συγκεκριμένος πυροσβέστης είναι από τους πρώτους που άκουσαν την έκρηξη στον υποσταθμό και βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο της φωτιάς. Πρόκειται για εθελοντή πυροσβέστη έφεδρο πολίτη οπλίτη, ο οποίος λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο 251 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

«Έκανα την αλλαγή με τον συνάδελφο και εκείνη τη στιγμή ακούμε ένα μπαμ από τον υποσταθμό. Από εκεί ξεκίνησε η φωτιά. Πήραμε με τους γείτονες μια κλάρα και ξεκινήσαμε να κυνηγάμε τη φωτιά, η οποία πέρασε από πίσω μας και ειδοποιήσαμε και την πυροσβεστική», δηλώνει ο ένας από τους δύο εθελοντές πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά.

«Κάποια στιγμή και εγώ ένιωσα off. Μου προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και συνήλθα αλλά είχα εισπνεύσει πάρα πολύ καπνό. Ο συνάδελφος λιποθύμησε, επίσης, και τον πήγαν στο νοσοκομείο», δήλωσε στο newsit.gr.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

To άρθρο Πυροσβέστης μεταφέρεται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα από τη φωτιά στη Βούλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα