Ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη γέμισε με κούκλες αφού δεν επιτρέπονται οι πελάτες! (video)

14:30 8/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Μπορεί οι πελάτες στη σάλα των καταστημάτων εστίασης να απαγορεύονται αυστηρά λόγω των μέτρων, όμως ένας επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη βρήκε έναν άκρως ξεχωριστό τρόπο να γεμίσει… κόσμο το μαγαζί του και παράλληλα να είναι νόμιμος!

 

Με στόχο να «ανεβάσει» τη ψυχολογία του κόσμου και να αλλάξει λίγο τη διάθεσή τους δίνοντας μια «νότα» αισιοδοξίας, όπως αναφέρει μιλώντας στο GRTimes.gr ο ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη,

Δημήτρης Εικοσιδυός, τοποθέτησε κούκλες που συναντάμε στα μαγαζιά ρούχων, στη σάλα του καταστήματος, δίνοντας τους μάλιστα και ονόματα.

 

Η Μελίνα, η Αναστασία, η Άννα, η Τζένη, η Γιώτα και η Νένη, είναι αυτές που βρίσκονται από την Παρασκευή ανάμεσα ή καθισμένες στα τραπέζια με τα θερμαντικά σώματα δίπλα τους αναμμένα, τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών και όσων σταματούν για να εξυπηρετηθούν take away.

Μάλιστα ο ίδιος «έφαγε τον τόπο» όπως τονίζει για να τις βρει αφού ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, ωστόσο τελικά οι επτά «γυναίκες» ήρθαν από το Κιλκίς.

 

«Η σκέψη μας είναι να τις κρατήσουμε και όταν μας ανοίξουν αφού πιθανότατα θα μας έχουν κενό ανά τραπέζι. Το ζόρι βέβαια είναι ότι θα πρέπει να τις αλλάζουμε συνεχώς ρούχα για να μην φορούν τα ίδια και τα ίδια!», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Εικοσιδυός, ο οποίος έχει επιστρατεύσει το χιούμορ του με σκοπό να αλλάξει λίγο το κλίμα αφού ο κλάδος περνά μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

 

To άρθρο Ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη γέμισε με κούκλες αφού δεν επιτρέπονται οι πελάτες! (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα