Προβληματισμός για την «επιχείρηση Ειρήνη» στη Λιβύη μετά το «φιάσκο» με το τουρκικό πλοίο

14:36 11/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών «σήμερα, στις 4 το απόγευμα, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ. Στην τηλεδιάσκεψη αναμένεται να συζητηθούν τρία θέματα: 

1) Η προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 19ης Ιουνίου 2020, με έμφαση στο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2021-2027 και το Ταμείο Ανάκαμψης, 2) Η τουρκική προκλητικότητα, σε συνέχεια της επιστολής που έστειλε ο πρωθυπουργός

στον κ. Μισέλ στις 3 Ιουνίου και 3) Η αποτελεσματικότητα διεθνών δράσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η “Επιχείρηση Ειρήνη”».

Αυτό το τελευταίο, δηλαδή η αποτελεσματικότητα της “Επιχείρηση Ειρήνη”, δείχνει τον προβληματισμό που υπάρχει στην κυβέρνηση, μετά την χθεσινή τουλάχιστον ατυχή απόπειρα -κατά ορισμένους φιάσκο- να ελεγχθεί ύποπτο πλοίο που με την συνοδεία τουρκικών φρεγατών, κατευθυνόταν στη Λιβύη.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

To άρθρο Προβληματισμός για την «επιχείρηση Ειρήνη» στη Λιβύη μετά το «φιάσκο» με το τουρκικό πλοίο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα