Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Χαλκιδική, Σέρρες και Θάσο - Διακοπές ρεύματος και πτώσεις δέντρων

08:04 25/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Το κύμα κακοκαιρίας που σφυροκοπά τα τελευταία 24ωρα τη χώρα έχει θέσει σε «κόκκινο συναγερμό» τον κρατικό μηχανισμό, καθώς σημειώνονται προβλήματα σε αρκετές περιοχές. Την Τετάρτη πολλοί ήταν αυτοί που έλαβαν και προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, το οποίο τους προέτρεπε να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. 

Η κακοκαιρία έχει πλήξει αρκετές περιοχές τις χώρες μέχρι στιγμής και αναμένεται να συνεχίσει την επέλαση της το επόμενο 48ωρο. Στη Θάσο, χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό γυναίκας από ισόγειο κατοικίας στη Σκάλα Ποταμιάς. Στις

Σέρρες, δέντρα έπεσαν λόγω της ισχυρής καταιγίδας και σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος, ενώ προβλήματα σημειώθηκαν και στην Χαλκιδική. 

 Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (24.08.2022) προειδοποιητικό μήνυμα εστάλη στους κατοίκους και παραθεριστές, κυρίως σε παραθαλάσσιες περιοχές σε Μακεδονία, Θράκη Βόρειο Αιγαίο, Θεσσαλία, Σποράδες, Ανατολική Στερά και Εύβοια.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Τέλος, σημειώνεται ότι τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα έως νωρίς το μεσημέρι στα παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, στα νησιά του βορείου Αιγαίου, στην κεντρική Μακεδονία και έως το βράδυ στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην κεντρική και βόρεια Εύβοια και στα βόρεια τμήματα της ανατολικής Στερεάς.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

To άρθρο Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Χαλκιδική, Σέρρες και Θάσο - Διακοπές ρεύματος και πτώσεις δέντρων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα