Πρωτότυπες ταινίες και σειρές στο Disney + τον Νοέμβριο

08:02 8/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Ο Νοέμβριος φέρνει ακόμη περισσότερες

υπέροχες σειρές και ταινίες στο Disney+ για να απολαύσετε, το «Γουίλοου: Η Οργή των Θρύλων» με τον Warwick Davis, το ψυχολογικό θρίλερ «The Patient» με τον Steve Carell, τη νέα κωμική σειρά «Reboot» μέχρι τις σειρές ντοκιμαντέρ «Σώστε την Ομάδα μας με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ» και το «Δυναστεία: Η Πραγματική Ιστορία των LA Lakers».

Μην χάσετε τη μαγεία του «Η Μαγεμένη 2» και ξεκινήστε να μετράτε αντίστροφα για τις γιορτές με το «Οι Άγιοβασίληδές μου».

ΓΟΥΙΛΟΟΥ: Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΥΛΏΝ (30 Νοεμβρίου)

Ο Γουίλοου, ο θρυλικός μάγος, επιστρέφει σε μια ολοκαίνουργια σειρά που διαδραματίζεται πολλά χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας. Γεμάτη με το συναίσθημα, το χιούμορ και τη μαγεία που λάτρεψαν στην ταινία τόσοι πολλοί, η σειρά εμβαθύνει στο μυστικιστικό, σαγηνευτικό βασίλειο του Andowyne στη συνεχιζόμενη μάχη ενάντια στις δυνάμεις του σκότους.

REBOOT (2 Νοεμβρίου)

Η αναβίωση μια κωμικής οικογενειακής σειράς του 2000, αναγκάζει τους δυσλειτουργικούς της ηθοποιούς και συντελεστές να συνεργαστούν ξανά. Πρέπει πλέον να αντιμετωπίσουν τα άλυτα θέματά τους σε έναν κόσμο που αλλάζει πολύ γρήγορα.

ΣΏΣΤΕ ΤΗΝ ΟMΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ (9 Νοεμβρίου)

Ο David Beckham επιστρέφει σπίτι. Μια καριέρα που τον οδήγησε στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τώρα τον πηγαίνει πίσω στο ξεκίνημα: στο ανατολικό Λονδίνο.

ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ (16 Νοεμβρίου)

Κι αν μπορούσαμε να καταπολεμήσουμε το γήρας και να ανακαλύψουμε όλες τις δυνατότητες του ανθρωπίνου σώματος; Ο παγκόσμιος σταρ Chris Hemsworth εξερευνά αυτήν την επαναστατική ιδέα στη νέα πρωτότυπη σειρά του National Geographic, με δημιουργό τον Darren Aronofsky.

ΟΙ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΜΟΥ (16 Νοεμβρίου)

Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες που είναι Άγιος Βασίλης, η μαγεία του Scott Calvin αρχίζει να παραπαίει. Καθώς αγωνίζεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δουλειάς, ο Scott ανακαλύπτει μια νέα ρήτρα που τον αναγκάζει να ξανασκεφτεί τον ρόλο του ως Άγιος Βασίλης και ως πατέρας.

TELL ME LIES (16 Νοεμβρίου)

Το «Tell Me Lies» παρουσιάζει μια θυελλώδη αλλά μεθυστική σχέση που εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια οκτώ χρόνων. Έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια από τότε που η Ζιζέλ και ο Ρόμπερτ παντρεύτηκαν, αλλά η Ζιζέλ έχει απογοητευτεί από τη ζωή στην πόλη.

Η ΜΑΓΕΜΕΝΗ 2 (18 Νοεμβρίου)

Έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια από τότε που η Ζιζέλ και ο Ρόμπερτ παντρεύτηκαν, αλλά η Ζιζέλ έχει απογοητευτεί από τη ζωή στην πόλη. Αποφασίζουν να μετακομίσουν με την οικογένειά τους στην υπνωτιστικά ήσυχη κοινότητα του Μονρόβιλ, αναζητώντας μια πιο παραμυθένια ζωή – δυστυχώς, όμως, το πλάνο δεν λειτουργεί.

ΜΙΚΥ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ (18 Νοεμβρίου)

Ο Μίκυ Μάους θεωρείται σύμβολο χαράς και αθωότητας κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά της υφηλίου. Ο Μίκυ προκάλεσε αίσθηση όταν πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινιούλα κινουμένων σχεδίων με συγχρονισμένο ήχο, το Ατμόπλοιο Γουίλι.

REASONABLE DOUBT (23 Νοεμβρίου)
Μέχρι να έχεις εσύ μπελάδες, δε μπορείς να κρίνεις την Τζαξ Στούαρτ για την υπό αμφισβήτηση ηθική της και την τρελή αντίληψη που έχει για τον νόμο. Έτσι θα καταλάβεις τι πραγματικά είναι, η πιο τετραπέρατη και ατρόμητη συνήγορος υπεράσπισης στο Λος Άντζελες που αντιδρά στο σύστημα δικαιοσύνης με κάθε ευκαιρία.

ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΆ ΤΩΝ LA LAKERS (23 Νοεμβρίου)

Η «Δυναστεία: Η Πραγματική Ιστορία των LA Lakers» απαθανατίζει την αξιοσημείωτη άνοδο και την πρωτοφανή επιτυχία μίας από τις πιο εμβληματικές ομάδες στον επαγγελματικό αθλητισμό.

THE PATIENT (30 Νοεμβρίου)

Ο Αλαν Στράους είναι ένας ψυχοθεραπευτής που κρατείται αιχμάλωτος από έναν ασθενή, ο οποίος αποκαλύπτει πως είναι κατά συρροή δολοφόνος.

 

To άρθρο Πρωτότυπες ταινίες και σειρές στο Disney + τον Νοέμβριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα