Προκριματικά Μουντιάλ: Έσκασε «βόμβα» στο Γερμανία – Βόρεια Μακεδονία (video)

00:10 1/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Το λες και δεν το πιστεύεις. Η Βόρεια Μακεδονία νίκησε εκτός έδρας την πανίσχυρη Γερμανία (2-1), σε ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Έκπληξη μεγατόνων στο Ντούισμπουργκ! Η Βόρεια Μακεδονία έφυγε το το «διπλό» από την έδρα της Γερμανίας, σε ματς για τον 10 προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Με αυτό το απίστευτο και απρόσμενο «τρίποντο», οι φιλοξενούμενοι έφτασε τους έξι βαθμούς και συγκατοικεί με τη Γερμανία στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Η Βόρεια Μακεδονία «χτύπησε» στο τέλος κάθε ημιχρόνου. Η… παλιοσειρά, Γκόραν Πάντεφ άνοιξε

το σκορ στο 45+2’, αλλά η Γερμανία κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 63’ με τον Γκουντιγκάν. Τα «πάντσερ» όμως εμφάνισαν αμυντικά προβλήματα και στο 85’ δέχθηκαν το γκολ του Έλμας για το τελικό 2-1.

Aυτή ήταν η πρώτη φορά που η «νασιοναλμάνσαφτ» έχασε σε αγώνα προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από μία εικοσαετία!

Ήταν 1η Σεπτεμβρίου του 2001, όταν η Αγγλία είχε διαλύσει τους Γερμανούς με 5-1. Έκτοτε, τα «πάντσερ» μέτρησαν 35 αγώνες δίχως ήττα σε πλαίσιο προκριματικών Μουντιάλ, έχοντας 30 νίκες και μόλις πέντε ισοπαλίες.

To άρθρο Προκριματικά Μουντιάλ: Έσκασε «βόμβα» στο Γερμανία – Βόρεια Μακεδονία (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα