Προκριματικά Μουντιάλ 2022 – Κάρολ Σβιντέρσκι: «Έχω ευθύνη για τα μπουκάλια από τους Αλβανούς»

11:29 13/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο Αλβανία – Πολωνία, αφού σκόραρε για τους φιλοξενούμενους και πανηγύρισε μπροστά στους Αλβανούς οπαδούς, με αποτέλεσμα να του πετάξουν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα από την κερκίδα.

Ο Πολωνός επιθετικός δεν… κρύφτηκε πάντως στις δηλώσεις του μετά το ματς, επισημαίνοντας ότι η αντίδρασή του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και προκάλεσε τη ρίψη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σβιντέρσκι τόνισε: «Σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ

που σημείωσα. Ήταν φανταστικό το συναίσθημα να σκοράρεις σε ένα τέτοιο εκτός έδρας παιχνίδι. Από την άλλη το γεγονός ότι οι οπαδοί αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο ήταν και ως ένα βαθμό και δική μου ευθύνη. Δεν ήταν αναγκαίο να τρέξω προς το μέρος τους για να πανηγυρίσω, αλλά εκείνη την στιγμή βρισκόμουν κάτω από την επιρροή των συναισθημάτων μου».

Ρωτήθηκε δε και για το αν έχει δει αντίστοιχε εικόνες στην Ελλάδα, απαντώντας τα εξής: «Δεν θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Όχι ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Έχoυν γίνει πάρα πολλά στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τους οπαδούς πριν από την πανδημία. Νομίζω ότι θα μπορούσε».

Znaleziska z murawy sugerują, że finał tego wieczoru mógł być mniej przyjemny.
Skończyło się pięknie! Gratulacje dla Drużyny! #POLALB pic.twitter.com/fKB8x3oNWP

— Szymon Borczuch (@SzymonBorczuch) October 12, 2021

To άρθρο Προκριματικά Μουντιάλ 2022 – Κάρολ Σβιντέρσκι: «Έχω ευθύνη για τα μπουκάλια από τους Αλβανούς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προκριματικά Μουντιάλ 2022 – Κάρολ Σβιντέρσκι, Έχω, Αλβανούς,prokrimatika mountial 2022 – karol svinterski, echo, alvanous