Προκριματικά Μουντιάλ 2022 – Ελλάδα: Η πτήση για τη Σουηδία και η πρώτη προπόνηση στη Στοκχόλμη

23:07 10/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Το video με την πτήση της εθνικής Ελλάδας από το Μπατούμι της Γεωργίας για τη Σουηδία και η πρώτη της προπόνηση στη Στοκχόλμη.

Στην Στοκχόλμη βρίσκεται από την Κυριακή (10/10) η αποστολή της εθνικής Ελλάδας για τον κρίσιμο αγώνα της Τρίτης (12/10) με της Σουηδία, στο «Friends Arena», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των προκριματικών

του Μουντιάλ 2022.

Μετά το σημαντικό «διπλό» στο Μπατούμι επί της Γεωργίας (2-0) το βράδυ του Σαββάτου (09/10), η αποστολή της «γαλανόλευκης» πέταξε απευθείας για την Στοκχόλμη, για ένα ματς που θα κρίνει εν πολλοίς και την δεύτερη θέση του 2ου ομίλου των προκριματικών. Μάλιστα, η ομάδα του Φαν’τ Σιπ έκανε και την πρώτη της προπόνηση επί σουηδικού εδάφους, υπό την παρουσία μικρών οπαδών της.

Η Ελλάδα μετά τη νίκη επί των Γεωργιανών βρίσκεται στο -3 από την Σουηδία, η οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στο Κόσοβο (3-0) και μεθαύριο θα παίξει για δύο αποτελέσματα, σε αντίθεση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη εάν θέλει να ελπίζει βάσιμα στην κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.

To άρθρο Προκριματικά Μουντιάλ 2022 – Ελλάδα: Η πτήση για τη Σουηδία και η πρώτη προπόνηση στη Στοκχόλμη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προκριματικά Μουντιάλ 2022 – Ελλάδα, Σουηδία, Στοκχόλμη,prokrimatika mountial 2022 – ellada, souidia, stokcholmi