Πρώην ποδοσφαιριστης της ΑΕΚ σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 40 ετών

16:33 22/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Το όνομα “Αραούχο” φέρνει στο μυαλό των φίλων της ΑΕΚ τον νυν επιθετικό της ομάδας και αγαπημένο της κερκίδας “Τσίνο”, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, όντας πια στην 4η θητεία του.

Μερικά χρόνια νωρίτερα όμως και συγκεκριμένα τη διετία 2009-11, ο Κάρλος Αραούχο ήταν αυτός που φόρεσε πρώτος της φανέλα της Ένωσης, έχοντας 30 συμμετοχές με 2 ασίστ στο πρωτάθλημα και τα play off.

Ο 40χρονος πλέον Αργεντινός μπακ, έκανε επίσης μεγάλη

καριέρα στην πατρίδα του, όπου φόρεσε μεταξύ άλλων τις φανέλες των Ατλέτικο Ραφαέλα, Εστουδιάντες, Νιούελς, Λανούς και Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια, με αποτέλεσμα η απόσυρσή του από την ενεργό δράση να γίνεται είδηση. Ο Αραούχο αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε προχωρημένη -ποδοσφαιρικά- ηλικία, αφήνοντας πίσω του μία αξιοσημείωτη καριέρα.

Carlos Araujo le puso punto final a su carrera como futbolista. “Pipi” llegó en el 2002 para integrar el plantel que logró el primer ascenso a Primera División el 21 de junio del 2003. Defendió 74 veces nuestra camiseta ¡Muchas gracias por la gloria y éxitos en lo que viene! pic.twitter.com/hJiriVT7Yk

— Atlético de Rafaela (@OficialAMSyD) December 22, 2021

To άρθρο Πρώην ποδοσφαιριστης της ΑΕΚ σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 40 ετών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα