Πρόεδρος ΠΣΑΠΠ για Θεοδωρόπουλο και ΑΕΛ: «Έχει πλημμυρίσει το πατρικό του και τον λένε τουρίστα»

15:35 16/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο τερματοφύλακας Κώστας Θεοδωρόπουλος βρίσκεται σε “διαμάχη” με την ΠΑΕ ΑΕΛ και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, έσπευσε να τον στηρίξει μέσα και από μία ανάρτηση στα social media.

Ο Μπαντής έκανε λόγο για προσβολές προς τον Θεοδωρόπουλο από την πλευρά της ΑΕΛ, η οποία και προσπάθησε να λύσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η
ανάρτηση του Μπαντή

«Να είσαι ο αρχηγός της ομάδας της πόλης σου.

Να έχεις υποστεί ρήξη χιαστών και να βρίσκεσαι στο δυσβάσταχτο στάδιο της αποθεραπείας.

Να έχει πλημμυρίσει το πατρικό σου, το σπίτι της αδερφής σου, οι ζημιές να είναι τεράστιες, κόποι μιας ζωής βουτηγμένοι στο νερό και στη λάσπη, η ψυχολογία σου να είναι στον πάτο και μαζί με όλα αυτά η ομάδα σου να σου προτείνει την λύση του συμβολαίου σου με τους δικούς της όρους και με την μεταγραφική περίοδο στη λήξη της.

Και επειδή όπως είναι φυσικό εσύ αρνείσαι, η διοίκηση της ομάδας βγαίνει δημόσια και σε λέει τουρίστα και παλαίμαχο. Στη συνέχεια δέχονται μεγάλη κατακραυγή από τον κόσμο για την συμπεριφορά τους, βάζουν την δικηγόρο τους να σε “πιέσει” να κάνεις δήλωση γραμμένη από τα χεράκια τους για να κοπάσει το κράξιμο κι εσύ όπως είναι λογικό δεν το δέχεσαι. Το αποτέλεσμα; Σε καλούν σε απολογία για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά για να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει..

Την Δευτέρα προβάλλεται το “ΧΑΟΣ”… Δυστυχώς το “ΧΑΟΣ” συνεχίζεται..

Με τον Κώστα».

 

To άρθρο Πρόεδρος ΠΣΑΠΠ για Θεοδωρόπουλο και ΑΕΛ: «Έχει πλημμυρίσει το πατρικό του και τον λένε τουρίστα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρόεδρος ΠΣΑΠΠ, Θεοδωρόπουλο, ΑΕΛ, Έχει,proedros psapp, theodoropoulo, ael, echei