Πρόεδρος Λέφσκι Σόφιας: «Ο ΠΑΟΚ είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα»

16:22 18/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Φοβερή δήλωση από τον πρόεδρο της Λέφσκι Σόφιας, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Conference League, με τον Νάσκο Σιράκοφ να υποστηρίζει ουσιαστικά ότι είναι… οπαδός της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του για τις επικείμενες “μάχες” με τον ΠΑΟΚ, ο Σιρακόφ αποκάλυψε

ότι παρακολουθεί χρόνια την ομάδα, αφού είναι η αγαπημένη του στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Σιρακόφ

«O ΠΑΟΚ είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε εναντίον του, αν και κατά τι γνώμη μου ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να τύχει στη Λέφσκι, σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Παρακολουθώ τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, όπως παρακολουθώ και την εξέλιξη της ομάδας εδώ και καιρό. Τα τελευταία 5-6 χρόνια ο σύλλογος διεκδικεί και κατακτά τίτλους στην Ελλάδα, πολλές σημαντικές αναμετρήσεις στην Ευρώπης και μια αξέχαστη πορεία».

Για τις μεταξύ τους “μάχες”: «Σίγουρα δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια ούτε για τον ΠΑΟΚ. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά σεβόμαστε και τον εαυτό μας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Το αν θα τα καταφέρουμε και θα μπορέσουμε να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ από τη διοργάνωση, θα το ξέρουμε μετά τη ρεβάνς που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής μας είπε ότι θα ήταν ποδοσφαιρικό θαύμα αν αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά στο ποδόσφαιρο γίνονται συχνά θαύματα».

To άρθρο Πρόεδρος Λέφσκι Σόφιας: «Ο ΠΑΟΚ είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα