Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ τα «έσπασαν» στην συναυλία της Μπιγιονσέ: «Ένα πολύ ευχάριστο ραντεβού»
Μπορεί οι φήμες γύρω από τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να του θέλουν να περνάνε «κρίση», από την δική τους πλευρά ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ είναι καλύτερα από ποτέ και δεν διστάζουν να τον υπενθυμίζουν στις… «κακές γλώσσες».
Μετά την δικαστική ήττα του πρίγκιπα Χάρι, και τις δηλώσεις του ότι είναι έτοιμος να συμφιλιωθεί με την βασιλική οικογένεια και τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, πολλοί ανησύχησαν για την ψυχική υγεία του αλλά και για τον γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ.
Το
Σήμερα (10.05.2025) η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε στους 2,8 εκ. followers της ότι πήγε στην συναυλία της «Βασίλισσας Μπιγιονσέ», μαζί με τον σύζυγό της, σε ένα «πολύ ευχάριστο ραντεβού», όπως ανέφερε.
«Σχετικά με χθες το βράδυ…. Ευχαριστούμε Μπιγιονσέ και την ομάδα για την καταπληκτική συναυλία (και ένα πολύ ευχάριστο ραντεβού)! Πολλή αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του post της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan, Duchess of Sussex (@meghan)
Στην ανάρτηση, φαίνεται η Μέγκαν Μαρκλ σε βίντεο να χορεύει με τα τραγούδια της κορυφαίας Αμερικανίδας σταρ, ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει και μερικές φωτογραφίες στις οποίες είναι αγκαλιά με τον Πρίγκιπα Χάρι, εμφανώς χαρούμενη.
To άρθρο Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ τα «έσπασαν» στην συναυλία της Μπιγιονσέ: «Ένα πολύ ευχάριστο ραντεβού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση Ρουβίκωνα σε ζαχαροπλαστείο
- Δύο αιφνίδιοι θάνατοι στην Κρήτη μέσα σε λίγες ώρες
- Πένθος για τον δημοσιογράφο Ανδρέα Γιουρμετάκη - Πέθανε η σύζυγός του σε ηλικία 66 ετών
- Εκλογές στην Αλβανία: Καραβάνια ψηφοφόρων για την αναμέτρηση Ράμα – Μπερίσα, τα προγνωστικά – Το ΕΡΤNews στην Κακαβιά
- Το Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση με τους τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια στο Ελληνικό μέσα διάστημα 13 ημερών
- Διακόπτεται η επιχείρηση ανέλκυσης του Bayesian μετά τον θάνατο του 39χρονου δύτη
- Αλλάζει το Γ. Καραϊσκάκης: 40.000 θέσεις με νέες σουίτες και πτυσσόμενες εξέδρες
- Μανώλης Καντάρης: 14 χρόνια από τη δολοφονία του 44χρονου για μια κάμερα - Η ανάρτηση της κόρης του
- Πατριάρχης Βουλγαρίας για μάθημα θρησκευτικών στα σχολεία: Η θρησκεία είναι αναγκαία για την πνευματική ενότητα
- Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής για Ολυμπιακό ο Ιωαννίδης
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsIt
- Πιερρακάκης: Νέα κίνητρα στους ιδιοκτήτες για να «ζωντανέψουν» τα κλειστά σπίτια
- Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού φέρονται έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους
- «Θρίλερ» με τον τριπλό θάνατο της οικογένειας στο Ελληνικό: Θα καταθέσει ο Ελληνοκαναδός φίλος του επιχειρηματία – «Να κινηθούν οι διαδικασίες σε τρία επίπεδα»
- «Κομπίνα εκατομμυρίων» στην Καρδίτσα: Λογιστής έκλεβε επιδόματα από Ρομά – «Τα έπαιρνε όλα δεν άφηνε ούτε σεντ»
- Καιρός αύριο: Βροχές σε Μακεδονία και Θεσσαλία – Στους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ανήλικοι οι διακινητές 93 μεταναστών στη Γαύδο – Συνελήφθησαν από λιμενικούς
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Φώτης Ιωαννίδης, μέσα ο Κάρλος Ζέκα
- Η Κίνα θεωρεί «σημαντικό βήμα» τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ για τους δασμούς
- Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ τα «έσπασαν» στην συναυλία της Μπιγιονσέ: «Ένα πολύ ευχάριστο ραντεβού»
- Τέμπη: «Οι δικαστικές αρχές ήξεραν από τον Νοέμβριο του 2024 για τα τρία βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας»

- Τελευταία Νέα NewsIt
- Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ τα «έσπασαν» στην συναυλία της Μπιγιονσέ: «Ένα πολύ ευχάριστο ραντεβού»
- Άρης – Αστέρας Τρίπολης 4-1: Aποχαιρέτησαν ιδανικά τη σεζόν οι Θεσσαλονικείς
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Sold Out το ντέρμπι στο αντίο του Αντρέ Βιεϊρίνια
- Ανήλικοι οι διακινητές 93 μεταναστών στη Γαύδο – Συνελήφθησαν από λιμενικούς
- Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού φέρονται έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους
- Λαύριο – Μαρούσι 81-95: Κέρδισαν και έμειναν στην κατηγορία οι φιλοξενούμενοι
- Φωτιά σε λυόμενο στην Εκάλη κοντά σε κατοικημένη περιοχή
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Κρεμλίνο: Η Ρωσία θα εξετάσει την πρόταση της Δύσης για εκεχειρία 30 ημερών, αλλά «έχει τη δική της θέση»
- Ρόδος: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα
- Ο πρέσβης του Ιράν Μάλεκ Χοσεΐν Γκιβζάντ στο OPEN
- Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Ελεύθεροι υπό όρους 13 ανήλικοι και ένα ακόμα άτομο – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Η αντίδραση της Μόσχας μετά το "τελεσίγραφο" της Δύσης για 30ήμερη κατάπαυση: "Θα το εξετάσουμε αλλά έχουμε και δική μας θέση"
- Πένθος για τον δημοσιογράφο Ανδρέα Γιουρμετάκη - Πέθανε η σύζυγός του σε ηλικία 66 ετών
- Κεφαλογιάννης: Ενισχυμένος ο αριθμός του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος -Έμφαση στη μείωση του μέσου όρου ηλικίας
- Ανδρουλάκης από Αρκαλοχώρι: «Ανικανότητα του “επιτελικού” κράτους να δώσει λύση στους σεισμόπληκτους»
- Ανδρουλάκης: Επαφές στο Ηράκλειο προτάσσοντας τα ζητήματα του αγροτικού τομέα