Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Ήμουν σε ένα τηλεοπτικό τραπέζι και δεν μίλαγα, μου ήρθε να ουρλιάξω

23:27 12/2/2023 - Πηγή: NewsIt

«Δηλαδή να εκφέρω άποψη γνωρίζοντας τι;» αναρωτήθηκε, με νόημα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Για την τηλεοπτική πραγματικότητα και την ψυχαγωγία που πια μπλέκεται, συχνά, με την ενημέρωση μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της Ελένης Τσολάκη στο OPEN Weekend.

«Εκτιμώ στον Γιώργο Λιάγκα, παρότι στο παρελθόν του έχω ασκήσει και κριτική, ότι είναι απόλυτα ειλικρινής και  και δεν φοβάται, αυτό που λέμε, να σπάσει αυγά για να κάνει ομελέτα.

Έχουμε

πολύ τα τελευταία χρόνια στον χώρο μας ένα μη μου άπτου και ειδικά ο επικεφαλής είναι πάντα πιο συγκρατημένος. Αυτό ο Γιώργος Λιάγκας το κάνει, σε αντίθεση με πολλούς παρουσιαστές, και βέβαια επειδή έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες εκτιμώ τους ανθρώπους που αναγεννιόνται από τις στάχτες τους.

Είμαι υπέρ του να υπάρχει σαφήνεια στο μήνυμα που φτάνει στον τηλεθεατή. Ο τηλεθεατής έχει έναν καταιγισμό από μηνύματα και εκπομπές οπότε θέλει να ξέρει τι είναι το κάθε πράγμα» ομολόγησε ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Ο κόσμος ξέρει τι είναι η εκπομπή του Γιώργου πλέον και την επιβραβεύει. Είναι σημαντικό αυτό. Δηλαδή αυτό που κάναμε πέρσι οι ψυχαγωγικές εκπομπές, που έφτασα για πρώτη φορά στα όρια μου, παίζοντας κοινωνικά θέματα δεν γίνεται! Εγώ προσωπικά διαφωνώ.

Και μετά προέκυψε και το θέμα της μητέρας από την Πάτρα, που πέρσι είναι γεγονός ότι από αυτό κρίθηκαν εκπομπές αν θα συνεχίσουν και συμβόλαια αν θα ανανεωθούν» πρόσθεσε, επίσης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

«Είναι άλλο να ασχοληθείς στην εκπομπή με θέματα ενημέρωσης, που το έχω στον αυτόματο πιλότο γιατί παρακολουθώ την επικαιρότητα και για αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα πολιτευθώ και άλλο να είναι θέματα κοινωνικά ή δικαστικά. Δηλαδή εμένα μου ήρθε μια μέρα στον αέρα να ουρλιάξω πέρσι. Ήμουν σε ένα τραπέζι και δεν μίλαγα γιατί άκουγα για την κεταμίνη και πράγματα για τα οποία σκεφτόμουν ποια είναι η θέση μου.

 

Δηλαδή να εκφέρω άποψη γνωρίζοντας τι; Βάσει φημολογίας; Δεν είναι τρομερά ανεύθυνο αυτό το πράγμα;».

To άρθρο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Ήμουν σε ένα τηλεοπτικό τραπέζι και δεν μίλαγα, μου ήρθε να ουρλιάξω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Ήμουν,poseidonas giannopoulos, imoun