Πορτογαλία - Ουρουγουάη 2-0 LIVE: Δεύτερο γκολ και δοκάρι ο Μπρούνο Φερνάντες

20:48 28/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Πορτογαλία και Ουρουγουάη κοντράρονται για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Μουντιάλ 2022, σε ένα ματς που μπορεί να δώσει πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Στο «Lusail Iconic Stadium» η Πορτογαλία -με τον «αέρα» της νίκης της στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου απέναντι στην Γκάνα- θέλει να «κλειδώσει» τη θέση της στους «16» του Μουντιάλ 2022, με άλλο ένα «τρίποντο» απέναντι στην Ουρουγουάη.

Η Πορτογαλία των 3 βαθμών προκρίνεται με νίκη. Η Ουρουγουάη έχει 1 βαθμό και εάν κερδίσει αυτή, θα μπει… φουλ για πρωτιά

και πρόκριση. Η ισοπαλία μπορεί να μπλέξει την κατάσταση.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

 

 

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίξει χωρίς τους τραυματίες Μέντες και Ντανίλο Περέιρα, ενώ οι Ουρουγουανοί έχουν αμφίβολο τον Ρονάλντ Αραούχο.

Στο ματς που προηγήθηκε, Νότια Κορέα – Γκάνα

Απολύτως ισορροπημένη η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού σε τρία παιχνίδια έχουν εμφανιστεί όλα τα αποτελέσματα. Από μία νίκη για Πορτογαλία και Ουρουγουάη, όπως και μια ισοπαλία. Συναντήθηκαν στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο στη φάση των «16» με τη «σελέστε» να επικρατεί 2-1 των Ιβήρων χάρη σε τέρματα του Καβάνι, με τον Πέπε να έχει ισοφαρίσει ενδιάμεσα.

 

To άρθρο Πορτογαλία - Ουρουγουάη 2-0 LIVE: Δεύτερο γκολ και δοκάρι ο Μπρούνο Φερνάντες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα