Πόρτο: Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο αεροπλάνο μετά το χαμένο πέναλτι της Ατλέτικο Μαδρίτης

09:42 27/10/2022 - Πηγή: NewsIt

“Έκρηξη” χαράς στην ομάδα της Πόρτο, μέσα στο αεροπλάνο της… επιστροφής, μετά το χαμένο πέναλτι του Καράσκο στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν (2-2) και την πρόκριση των “δράκων” στους «16» του Champions League!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Λεβερκούζεν και έμεινε εκτός των «16» του Champions League, δίνοντας μια απίστευτη φάση στην εκπνοή του αγώνα.

Ο διαιτητής σφύριξε λήξη, αλλά ο VAR τον ενημέρωσε

για πιθανή παράβαση πέναλτι υπέρ των «ροχιμπλάνκος». Η φάση εξετάστηκε, διαπιστώθηκε η παράβαση και έτσι έγινε ο διαιτητής διέταξε την εκτέλεση του πέναλτι στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Καράσκο εκτέλεσε το πέναλτι, ο Χραντέτσκι απέκρουσε, το ριμπάουντ πήρε ο Σαούλ και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ρεϊνίλντο που την έστειλε στην ανυπεράσπιστη εστία, όμως χτύπησε στα πόδια του… Καράσκο και έφυγε άουτ!

Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε στην Πόρτο την πρόκριση στους “16” του Champions League, μια αγωνιστική πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων (οι Πορτογάλοι νίκησαν με 4-0 την Μπριζ στο Βέλγιο).

Όπως φαίνεται και από το video που πόσταραν οι “δράκοι” στα social media, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και οι παίκτες του παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τη στιγμή του πέναλτι της Ατλέτικο -σε κινητά και τάμπλετ- και ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς στο αεροπλάνο.

Oitavos de final? Guardem lugar para nós#UCL pic.twitter.com/IoJ7oo8xVq

— FC Porto (@FCPorto) October 26, 2022

To άρθρο Πόρτο: Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο αεροπλάνο μετά το χαμένο πέναλτι της Ατλέτικο Μαδρίτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα