Πολιτισμός… not! Ο Μπάιντεν αποκάλεσε τον Τραμπ «εντελώς βλάκα»

10:31 27/5/2020 - Πηγή: NewsIt

Η μάχη για την εκλογή έχει ξεκινήσει έστω κι αν η 3η Νοεμβρίου είναι ακόμη μακριά. Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν διεκδικούν την προεδρία των ΗΠΑ και την ώρα που εκατοντάδες πεθαίνουν καθημερινά από τον κορονοϊό, εκείνοι τσακώνονται για τις… μάσκες και ανταλλάσσουν ύβρεις!

«Εντελώς βλάκα» χαρακτήρισε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, τον αντίπαλό του, υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων και νυν πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. Γιατί; Η τελευταία αφορμή ήταν η

μάχη. Η αιτία λέγεται… “Λευκός Οίκος”.

Click4more Το Twitter έβαλε… “στάμπα” ψευδούς είδησης σε ανάρτηση του Τραμπ! Δείτε την άνευ προηγουμένου κίνηση (pics)

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πριν από μερικές μέρες τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ όσο και ο Τζο Μπάιντεν βρέθηκαν σε εκδηλώσεις για την Ημέρα της Μνήμης. Ο ένας δεν φόρεσε μάσκα (δεν το κάνει ποτέ για να μην τον… δουν οι δημοσιογράφοι) ο άλλος φόρεσε. Και κάπως έτσι άρχισαν όλα.

Η μεγάλη μαύρη μάσκα που φόρεσε ο Τζο Μπάιντεν στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του από τον Μάρτιο, δεν πέρασε απαρατήρητη. Κάποιος, ανέβασε τη φωτογραφία του πρώην αντιπροέδρου και τον κορόιδεψε. «Αυτό (σ.σ. η φωτογραφία του Μπάιντεν) μπορεί να βοηθήσει στην εξήγηση γιατί ο Τραμπ δεν θέλει να φορέσει μάσκα δημοσίως. Ο Μπάιντεν σήμερα» ανέφερε το tweet. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχασε την ευκαιρία. Έκανε retweet το tweet που χλεύαζε τον αντίπαλό του.

Και σε μια από τις συνεντεύξεις τύπου που συνεχίζει να δίνει στον Λευκό Οίκο, επιτέθηκε στον Μπάιντεν γιατί φόρεσε τη μάσκα σε ανοιχτό χώρο κι όχι σε κλειστό. «Ο Μπάιντεν φόρεσε μάσκα αλλά στεκόταν σε εξωτερικό χώρο, με τη γυναίκα του, με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, ενώ όταν ήταν σε εσωτερικό χώρο δεν φορούσαν μάσκες και μου φάνηκε περίεργο που φορούσε μια (μάσκα)» είπε ο Τραμπ.

Ο Τζο Μπάιντεν ρωτήθηκε. Και στο unfair απάντησε με unfaire. «Είναι βλάκας. Εντελώς βλάκας που μιλάει έτσι. Όλοι οι γιατροί στον κόσμο λένε ότι πρέπει να φοράμε μάσκα όταν είμαστε με πολύ κόσμο».

To άρθρο Πολιτισμός… not! Ο Μπάιντεν αποκάλεσε τον Τραμπ «εντελώς βλάκα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα