Σκληρές εικόνες: Τρομοκράτες της Χαμάς εκτελούν εν ψυχρώ γυναίκες στρατιώτες κάτω από τραπέζι

16:32 16/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Είναι ακόμα ένα βίντεο που καταγράφει τον τρόπο που λειτουργούν οι τρομοκράτες της Χαμάς, στον πόλεμο στο Ισραήλ. Χωρίς κανόνες πολέμου, φαίνονται να εκτελούν εν ψυχρώ γυναίκες στρατιώτες, που μπήκαν τραυματισμένες κάτω από ένα τραπέζι.

Οι εικόνες έρχονται από ένα στρατόπεδο των ισραηλινών στο οποίος μπαίνουν οι τρομοκράτες και με χειροβομβίδες τραυματίζουν κόσμο. Οι γυναίκες χτυπημένες μπαίνουν κάτω από ένα τραπέζι και εκεί, τις βρίσκουν οι τρομοκράτες της Χαμάς.

Χωρίς δεύτερη

σκέψη τις «γαζώνουν» ενώ εκείνες ουρλιάζουν. Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο ένας από αυτούς τραβάει μια καρέκλα από μπροστά, για να τους δώσει με ακρίβεια και χωρίς κανένα εμπόδιο τη χαριστική βολή.

Οι South First Responders, ισραηλινές ομάδες διάσωσης που έφτασαν στο σημείο, είπαν ότι «αυτή η ενέργεια ήταν ξεκάθαρη απόδειξη εγκλημάτων πολέμου». Οι τρομοκράτες αντί να αιχμαλωτίσουν τις γυναίκες σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, τις εκτέλεσαν εν ψυχρώ…

To άρθρο Σκληρές εικόνες: Τρομοκράτες της Χαμάς εκτελούν εν ψυχρώ γυναίκες στρατιώτες κάτω από τραπέζι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα