Μαριούπολη: Σπαρακτικό βίντεο τετράχρονης μέσα από καταφύγιο - «Θέλω να πάω σπίτι μου»

11:09 18/4/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Μιχάιλο Ποντόλιακ, ένας εκ των Ουκρανών διαπραγματευτών, ανέβασε ένα βίντεο στα social media με ένα κοριτσάκι από τη Μαριούπολη που ζητά να επιστρέψει σπίτι του. Μόνο που η πόλη του έχει πλέον ισοπεδωθεί.

Συγκεκριμένα, η τετράχρονη Άλις που είναι κλεισμένη σε ένα καταφύγιο στη Μαριούπολη της Ουκρανίας για να σωθεί από το μένος της Ρωσίας, ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Θέλω να πάω σπίτι μου».

Στη συνέχεια η μικρή Άλις ακούγεται να λέει πως θέλει να πει «γεια» στην αγαπημένη της γιαγιά. 

Ο

Ποντόλιακ, διαπραγματευτής στις συζητήσεις με την Ρωσία και στενός σύμβουλος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανέβασε το βίντεο αναφέροντας παράλληλα: «Είναι σαφές τι θα συμβεί όταν η Ρωσία φτάσει εκεί. Μπορεί ο κόσμος να τους σώσει;», ενώ κάλεσε τους ηγέτες του κόσμου, όπως τον Πάπα, να παρέμβουν για την ειρήνη στην περιοχή.

This is Alice, she is 4. She lives in one of the bunkers in #Mariupol with relatives of the military. It is clear what will happen when gets there. Can the world save them? Yes, if @Pontifex level leaders get together and help to get them out of there. Spread this, please. pic.twitter.com/TJf5e4oUvB

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) April 17, 2022

To άρθρο Μαριούπολη: Σπαρακτικό βίντεο τετράχρονης μέσα από καταφύγιο - «Θέλω να πάω σπίτι μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, Ουκρανία, Θέλω, Μαριούπολη,polemos, oukrania, thelo, marioupoli