Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνελήφθησαν τρεις Ρώσοι στρατιώτες

14:24 24/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλος ο πλανήτης τα όσα διαδραματίζονται στην Ουκρανία, μετά την ανακοίνωση της Ρωσίας ότι ξεκινά «ειδική στρατιωτική επιχείρηση». Λίγες μόνο ώρες μετά την έναρξη της εισβολής και υπάρχουν ήδη πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς και τη σύλληψη τριών Ρώσων στρατιωτών. 

Η γενικευμένη επίθεση των ρωσικών δυνάμεων κατά στόχων της Ουκρανίας, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τόσο από ξηράς, όσο και από αέρος. Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

ανέφερε ότι συνελήφθησαν δύο Ρώσοι στρατιώτες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχει προκαλέσει μεγάλες απώλειες στην Ρωσία. Η ουκρανική πλευρά κάνει λόγο για την καταστροφή 4 αρμάτων μάχης, την κατάρριψη 7 ρωσικών αεροσκαφών και ενός ελικοπτέρου. 

To υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι έχουν συλληφθεί δύο Ρώσοι στρατιώτες, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες τους. Στις φωτογραφίες διακρίνονται ακόμα και τα όπλα που είχαν στην κατοχή τους οι δύο στρατιώτες, οι οποίοι φαίνεται να ανήκαν σε μηχανοκίνητο τμήμα.

Όσον αφορά τον τρίτο στρατιώτη από τη Ρωσία που έχει συλληφθεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή έγινε μετά την κατάρριψη ελικοπτέρου στην περιοχή του Κιέβου. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. 

Δείτε βίντεο από την κατάρριψη του ελικοπτέρου:

Russian troops are invading the Kyiv region of Ukraine from the border of Belarus. The troops entered the territory through the “Vilcha” checkpoint, that was closed a few hours before. pic.twitter.com/eLKWAjF9TQ

— Franak Viačorka (@franakviacorka) February 24, 2022

 

To άρθρο Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνελήφθησαν τρεις Ρώσοι στρατιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, Ουκρανία, Συνελήφθησαν, Ρώσοι,polemos, oukrania, synelifthisan, rosoi