Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσος δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη on air από συνάδελφό του στο Κίεβο

12:19 4/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Δεν είναι λίγοι οι πολίτες στην Ρωσία που διαφωνούν με την απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν για εισβολή στην Ουκρανία. Ανάμεσα τους και ένας δημοσιογράφος που δεν δίστασε να ζητήσει συγγνώμη από την Ουκρανή συνάδελφό του, ενώ βρίσκονταν στον «αέρα». 

Ο Ιβάν Κολπακόφ είναι Ρώσος δημοσιογράφος και έχει ένα ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης που λέγεται Meduza, το οποίο όμως χειρίζεται εκτός της χώρας του. Στον αέρα του BBC, Ρώσος

δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τους Ουκρανούς συναδέλφους του για τον πόλεμο που είναι σε εξέλιξη στη χώρα τους. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Ουκρανούς συναδέλφους μου» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Media Show» του ΒΒC.

Ο Ρώσος δημοσιογράφος «συναντήθηκε» ραδιοφωνικά με την Όλγα Μαλχέφσκα που εργάζεται στο BBC της Ουκρανίας. Πρόκειται για την Ουκρανή δημοσιογράφο που είδε στον «αέρα» το πατρικό της σπίτι στο Κίεβο βομβαρδισμένο.

Δείτε εδώ αναλυτικά:

This from The Media Show is staying with me. Russian journalist Ivan Kolpakov has to run his news site from outside Russia. Olga Malchevska from BBC Ukrainian is in London. On Friday, her family home in Kyiv was hit by an attack. Her family are safe. Ivan wanted to say this. pic.twitter.com/Xfk4jFdiK8

— Ros Atkins (@BBCRosAtkins) March 3, 2022

 

To άρθρο Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσος δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη on air από συνάδελφό του στο Κίεβο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα