Πόλεμος στην Ουκρανία – Γυναίκα τα βάζει με Ρώσους στρατιώτες: «Τι σκ@@@ κάνετε στη χώρα μας;»

13:13 25/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Πρώτο θέμα σε όλο τον πλανήτη είναι οι τελευταίες εξελίξεις με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οι εικόνες που καταγράφονται είναι πραγματικά συγκλονιστικές και να κάνουν τον γύρο των social media

«Πρωταγωνίστρια» είναι και μια γυναίκα στο Κίεβο που δεν φοβήθηκε να τα βάλει με τους Ρώσους στρατιώτες που έχουν εισβάλει στην Ουκρανία, με την αντίδραση της να έχει γίνει viral. Στο βίντεο, η γυναίκα φαίνεται να πλησιάζει έναν Ρώσο στρατιώτη, που βρίσκεται στο Κίεβο, και να τον ρωτά «τι σκ… ήρθατε να κάνετε

στη χώρα μας;».

Η γυναίκα -όπως φαίνεται και στο βίντεο- βάζει τις φωνές στους στρατιώτες, ενώ ένας εξ αυτών προσπαθεί να την ηρεμήσει. «Θα έπρεπε να βάλεις σπόρους από ηλιοτρόπια στις τσέπες σου, ώστε να μεγαλώσουν στην ουκρανική γη όταν πεθάνεις» συνεχίζει η γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί ήταν αυτοί που αποθέωσαν με τα σχόλια τους στα social media την Ουκρανή, θαυμάζοντας το θάρρος της απέναντι στους στρατιώτες της Ρωσίας. «Τι θαρραλέα γυναίκα, στάθηκε όρθια μπροστά στην τυραννία με τόσο ωραίο τρόπο», σχολίασαν κάποιοι. 

Δείτε το βίντεο:

To άρθρο Πόλεμος στην Ουκρανία – Γυναίκα τα βάζει με Ρώσους στρατιώτες: «Τι σκ@@@ κάνετε στη χώρα μας;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, Ουκρανία – Γυναίκα, Ρώσους,polemos, oukrania – gynaika, rosous