Ποια θα είναι τα πιο τυχερά ζώδια του Αυγούστου

15:33 5/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Τον Αύγουστο του 2023 σχηματίζουν ο Ερμής και ο Άρης θετικές όψεις με τον ευεργέτη Δία, που υπόσχονται ευκαιρίες, καλή τύχη και επέκταση. Τι σημαίνει αυτό για όλα τα ζώδια;

Οι όψεις ευνοούν κατά κύριο λόγο τα ζώδια του σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και μεταβλητού σταυρού

(Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του β’ δεκαημέρου, μεταξύ αυτών όμως κάποιοι θα είναι πιο τυχεροί από τους άλλους. Είναι δεδομένο ωστόσο, ότι κάποια ψήγματα τύχης θα απολαύσουμε λίγο πολύ όλοι μας.

Ποια θα είναι όμως τα πιο τυχερά ζώδια του φετινού Αυγούστου, σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη;

Λέοντες: Θετικές εξελίξεις σας περιμένουν μέσα στον Αύγουστο σε όλες σας τις προσπάθειες, αρκεί να έχετε συγκεκριμένους στόχους, να έχετε αποφασίσει δηλαδή τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε.

Χρειάζεται επίσης αποφασιστικότητα και επιμονή, καθώς απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας είναι η σκληρή δουλειά.

Ιχθύες: Ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας έντονης κινητικότητας για σας, με πολλές επαφές, συζητήσεις και κοινωνική δράση. Είτε το επιλέξετε, είτε το κάνετε από ανάγκη γιατί θα το απαιτήσουν οι συνθήκες, μέσα στον μήνα θα είστε πολύ πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς.

Οι επαφές με συγγενείς, φίλους, γείτονες, συνεργάτες ή συμμαθητές θα είναι πολλές και πετυχημένες. Θα έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε με ευκολία καινούργιες επαφές κοινωνικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα και να διευρύνετε κατά πολύ τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Σκορπιοί: Τον Αύγουστο του 2023 θα έχετε ένα άνοιγμα τύχης, που μπορεί να σας επηρεάσει θετικά στον έρωτα, στις φιλίες, στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις.

Είναι πιθανόν να ξεκινήσετε με φιλικά σας πρόσωπα μια επιχειρηματική προσπάθεια, ενώ εάν βρίσκεστε ήδη σε συνεταιρισμό, οι σχέσεις σας με τους συνεταίρους θα βελτιωθούν αισθητά.

Διαβάστε αναλυτικά τι σας επιφυλάασει ο Αύγουστος, στο tlife.gr.

To άρθρο Ποια θα είναι τα πιο τυχερά ζώδια του Αυγούστου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιά, Αυγούστου,poia, avgoustou