Ποια πανηγύρια; Συνωστισμός για τον Άγιο Παΐσιο σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα (βίντεο)

08:43 14/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Συνωστισμός στα πανηγύρια είπατε; Πατείς με πατώ σε στα beach bar είπατε; Δεν είναι μόνο αυτά. Είναι και οι εικόνες συνωστισμού των πιστών για τον Άγιο Παΐσιο τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα.

Οι απίστευτες εικόνες συνωστισμού στον τάφο του Αγίου Παΐσίου ξεκίνησαν από το Σαββατοκύριακο και

από τη Θεσσαλονίκη αλλά… επεκτάθηκαν και στην Αθήνα.

Κοσμοσυρροή χωρίς αποστάσεις και κανένα άλλο μέτρο πρόληψης κατά του κορονοϊού παρατηρήθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου.

Click4more Οικογένεια Σέρβων που έκανε διακοπές στη Λευκάδα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Ο Παΐσιος εκοιμήθη στις 12 Ιουλίου του 1994 και ετάφη δίπλα από τον ναό του Αγίου Αρσενίου.

Παρά την πανδημία, παρά το γεγονός πως ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ και οι επιστήμονες «φωνάζουν» πως οι αποστάσεις πρέπει να τηρούνται, χιλιάδες άνθρωποι στάθηκαν στην ουρά για να περιμένουν, σχεδόν ο ένας πάνω στον άλλο και χωρίς να φορούν μάσκες, να φτάσει η στιγμή που θα προσκυνούσαν στον τάφο του Αγίου Παΐσίου.

Δεν ήταν μόνο οι εικόνες στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης φυσικά. Κάτι ανάλογο έγινε και στο νεό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Αν και οι πιστοί δεν μπήκαν στο εκκλησάκι, δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο κατά του κορονοϊού (αποστάσεις, μάσκες) κατά την παραμονή τους εκεί.

To άρθρο Ποια πανηγύρια; Συνωστισμός για τον Άγιο Παΐσιο σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα