ΠΟΑΣΥ: Ικανοποιούνται συνταξιοδοτικά – ασφαλιστικά αιτήματα

20:36 21/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Ικανοποίηση για τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου σχετικά με τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, εκφράζει ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ. Ο Γρηγόρης Γερακαράκος μίλησε ενώπιον της διαρκούς επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής.

Ο επικεφαλής της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος παρουσίασε τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος της αστυνομίας αναφορικά με διατάξεις του νομοσχεδίου «Εξορθολογισμός ασφαλιστικής και συνταξιοδοτικής νομοθεσίας, ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και άλλες διατάξεις».

Το νομοσχέδιο συζητείται στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων) παρενέβη στο πλαίσιο ακρόασης εκπροσώπων φορέων.

 

To άρθρο ΠΟΑΣΥ: Ικανοποιούνται συνταξιοδοτικά – ασφαλιστικά αιτήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΟΑΣΥ, Ικανοποιούνται,poasy, ikanopoiountai