Πήλιο: Ναρκέμποροι με υπαλλήλους για χασισοφυτεία 3.000 δέντρων στη Ζαγορά – Drone έδειξε την αλήθεια

10:09 15/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Οι πληροφορίες για την χασισοφυτεία στο Πήλιο αποδείχθηκαν σωστές. Είχαν προηγηθεί παρακολουθήσεις και μαρτυρίες για τα όσα συνέβαιναν στη Ζαγορά. Μια ολόκληρη έκταση ήταν απροσπέλαστη…

Η χασισοφυτεία στο Πήλιο και τη Ζαγορά εντοπίστηκε, με τα στοιχεία να προκαλούν αίσθηση. Μια ολόκληρη έκταση, ανήκε όπως φαίνεται αποκλειστικά σε ναρκέμπορους, που καλλιεργούσαν περίπου 3.000 δέντρα κάνναβης. Είχαν υπαλλήλους, μέτρα προφύλαξης και παγίδες για να μην γίνουν αντιληπτοί. Αστυνομικοί όμως κατάφεραν να «τρυπώσουν» στα άδυτα της οργάνωσης και να τους παγιδέψουν.

Στον

εντοπισμό μεγάλης χασισοφυτείας στην περιοχή της Ζαγοράς στο Πήλιο προχώρησαν τα στελέχη της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες σε ορεινή περιοχή της Ζαγοράς άγνωστοι καλλιεργούσαν περίπου 3.000 δέντρα κάνναβης, σε ειδικά διαμορφωμένη έκταση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη ενώ είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των καλλιεργητών. Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε από χθες (14-09-2022) μετά από πληροφορίες αστυνομικών από την Πελοπόννησο, που πλέον βρίσκονται στη Ζαγορά.

Τα δέντρα φτάνουν μέχρι τα 4 μέτρα και η περιοχή ανάπτυξης της φυτείας βρίσκεται κοντά στο Πουρί, ενώ εντοπίστηκε και ξηραντήριο. Η φυτεία εντοπίστηκε από drone και σύμφωνα με πληροφορίες για να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο χρειάστηκε να περπατούν και να ξεριζώνουν θάμνους για τρια τέταρτα καθώς η περιοχή είναι δύσβατη.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, στον χώρο της φυτείας οι καλλιεργητές είχαν εγκαταστήσει σε καίρια σημεία αυτοσχέδιες σκηνές, τόσο για την εποπτεία της φυτείας και της ευρύτερης περιοχής, όσο και για τη διαμονή τους εκεί.

Είναι βέβαιο πως οι ναρκέμποροι είχαν εργάτες για την επίβλεψη μιας τόσο μεγάλης έκτασης και είναι περίεργο που κανείς δεν γνώριζε τι συνέβαινε στη Ζαγορά. Σύμφωνα με το gegonota.news, η αστυνομία στην Πάτρα έφτασε στους ναρκέμπορους μέσω ”κοριών”.

Παρακολουθώντας τους πρωταγωνιστές άλλης υπόθεσης μέσω επισυνδέσεων εντόπισαν και τις συναλλαγές των εμπόρων ναρκωτικών. Τέλος, στον χώρο της φυτείας βρέθηκε αντίστοιχος αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός, ο οποίος και κατασχέθηκε.

To άρθρο Πήλιο: Ναρκέμποροι με υπαλλήλους για χασισοφυτεία 3.000 δέντρων στη Ζαγορά – Drone έδειξε την αλήθεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα