Πικραμένος ο Μάντζιος: «Έδινα οδηγίες και είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα»

23:38 4/3/2021 - Πηγή: NewsIt

«Σκασμένος» από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός του Άρη από τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο προπονητής των Θεσσαλονικέων, Άκης Μάντζιος.

«Είμαστε πικραμένοι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Δεν απειληθήκαμε από τον Ολυμπιακό, όμως ένα λάθος που κάναμε το πληρώσαμε και μοιραία μείναμε εκτός διοργάνωσης» δήλωσε αρχικά ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της Cosmote

TV.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός του Άρη τόνισε: «Ο Ολυμπιακός ήταν το πρώτο του παιχνίδι που μέχρι την στιγμή της ισοφάρισης δεν είχε πετύχει γκολ. Είχαμε καλά διαστήματα, ξεκινήσαμε καλά, βγάλαμε αυτοματισμούς. Το γκολ ήρθε στο σημείο που το θέλαμε, ήμασταν κοντά, αλλά δυστυχώς. Μείναμε εκτός και αυτό που μας μένει είναι η μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και η πολύ καλή εικόνα που είχαν.

Τα λάθη υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και δυστυχώς σήμερα το πληρώσαμε. Εκείνη την ώρα εγώ έδινα οδηγίες, μιλούσα με έναν συνεργάτη μου, και βλέπω ξαφνικά τον Μπουχαλάκη έτοιμο να σκοράρει. Το πληρώσαμε το λάθος και πρέπει όσο μπορούμε να το αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι μας. Ήταν ένα λάθος που δεν συνηθίζεται να γίνεται».

To άρθρο Πικραμένος ο Μάντζιος: «Έδινα οδηγίες και είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα