Πιάστε πρώτη κερκίδα στους αγώνες του Roland Garros

11:49 24/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Τους αγώνες του Roland Garros, του φημισμένου τουρνουά τένις θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές και μάλιστα από την πρώτη κερκίδα (της ΕΡΤ) ακόμα και όταν διεξάγονται ταυτόχρονα.

Μέσα από τη δωρεάν πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης, το ERTFLIX, οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν από την κατηγορία LIVE να επιλέξουν ένα από τα: ΕΡΤ Sports

1, ΕΡΤ Sports 2 και ΕΡΤ Sports 3 για να παρακολουθήσουν διαφορετικές αναμετρήσεις που διεξάγονται ταυτόχρονα, σε ζωντανή περιγραφή. Τα τρία κανάλια θα δημιουργηθούν ειδικά για την περίοδο του Roland Garros στο ERTFLIX, ώστε το κοινό να μην χάσει ούτε έναν πόντο.

Εναλλακτικά οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν καθημερινά τους αγώνες του Roland Garros και από το αθλητικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, την ΕΡΤ Sports HD.

Βέβαια οι προσπάθειες των Ελλήνων πρωταθλητών Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη θα μεταδοθούν ζωντανά. Το Roland Garros ξεκινά την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και μέσα από το ertflix.gr ή με το κόκκινο κουμπί στις «έξυπνες» τηλεοράσεις δίνεται πρόσβαση στη νέα δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, καθώς και στις δωρεάν Εφαρμογές για iOS και Android.

To άρθρο Πιάστε πρώτη κερκίδα στους αγώνες του Roland Garros δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα