Πέτσας: Να πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το City Plaza;

11:21 4/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η Ελλάδα καλείται να πληρώσει 312.500 ευρώ στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου City Plaza που επί σχεδόν τρία χρόνια τελούσε υπό κατάληψη. Με αφορμή την απόφαση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Χθες τo Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ελλάδα

για την κατάληψη. Ο λογαριασμός; 312.500 ευρώ. Θα τον πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανεύθυνη συμπεριφορά του; Ή θα τον φορτώσει και αυτόν στους φορολογούμενους;» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Στέλιος Πέτσας.

Click4more ΕΔΔΑ: Αποζημίωση 312.500 ευρώ θα καταβάλλει η Ελλάδα σε ιδιοκτήτρια ενός υπό κατάληψη ξενοδοχείου

«Η κατάληψη, για τρία ολόκληρα χρόνια, του ξενοδοχείου City Plaza είναι μια κωμικοτραγική υπόθεση που ξεγυμνώνει την ανευθυνότητα και την ανεπάρκεια της προηγούμενης κυβέρνησης» υπογραμμίζοντας ότι η κατάληψη έληξε στις 10 Ιουλίου 2019, «μόλις δηλαδή έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία, προφανώς επειδή οι “αλληλέγγυοι καταληψίες” γνώριζαν ότι η νέα κυβέρνηση θα έκανε αυτό που έπρεπε» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Το ξενοδοχείο City Plaza τελούσε υπό κατάληψη από το 2016 έως τον Ιούλιο του 2019, με την ιδιοκτήτρια να ζητά την απομάκρυνση όσων βρίσκονταν μέσα, όμως, όπως ανέφερε στην προσφυγή της, οι Αρχές συνέχιζαν να αδρανούν και να μην κάνουν τίποτα.

To άρθρο Πέτσας: Να πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το City Plaza; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα