Πέτρος Παππάς στο Live News: Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για τον ρατσιστικό λόγο του Μπέου

19:16 11/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο LIVE NEWS για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου αλλά και για το μέλλον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αρχικά ο Πέτρος Παππας αναφέρθηκε στις ομοφοβικές δηλώσεις του εκλεγμένου δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, λέγοντας πως ο δήμαρχος Βόλου είναι στα χέρια

της δικαιοσύνης πλέον.

«Αυτή θα αποφανθεί για τον ρατσιστικό λόγο που εκφέρει αλλά και για τις συνέπειες που μπορεί να έχει ένας τέτοιος λόγος στην κοινωνία. Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Όταν ένα άνθρωπος που έχει δημόσιο αξίωμα και εκφέρει ένα τέτοιο λόγο παράγονται συμπεριφορές και αυτό πρέπει να το δει η δικαιοσύνη».

Σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τη ενότητα της Κ.Ο, ο Πέτρος Παππάς είπε πως θα προχωρήσουν όλοι μαζί.

«Θεωρώ πως είναι φυσιολογικό μετά από την εκλογική διαδικασία που είχαμε κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν να έχουν κάποιο κεντρικό ρόλο. Πρέπει να αναγνώσουμε αυτό που θέλει η κοινωνία και αυτό που θέλει είναι να εκφράσουμε ένα όραμα για την κεντροαριστερά του μέλλοντος».

To άρθρο Πέτρος Παππάς στο Live News: Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για τον ρατσιστικό λόγο του Μπέου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα