Πέθανε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μιχάλης Τροχανάς

12:23 6/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Πένθος στην οικογένεια της ΑΕΚ. “Έφυγε” από την ζωή ο άλλοτε μεγαλομέτοχος της ομάδας, Μιχάλης Τροχανάς. Η κηδεία θα γίνει την προσεχή Δευτέρα.

“Έφυγε” από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης (05.03.2020), σε ηλικία 84 ετών και καταβεβλημένος από προβλήματα υγείας, ο παλιός μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μιχάλης Τροχανάς.

Ο Μιχάλης Τροχανάς υπήρξε μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ,

όταν απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ (ως ιδιοκτήτης της εταιρίας SOE) από το δίδυμο των Μελισσανίδη – Καρρά μέχρι να παραχωρήσει τις μετοχές του στην πολυεθνική Enic.

Θλίψη στην ΑΕΚ για το θάνατο του Τροχανά! “Πρόεδρε, καλό σου ταξίδι”

Υπήρξε ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ από το 1995 μέχρι και το 1997, ενώ πριν από λίγα χρόνια (πριν πάρει και πάλι ο Δημήτρης Μελισσανίδης τα… ηνία) είχε αναλάβει πρωτοβουλία για τη σωτηρία των “κιτρινόμαυρων” με την κίνηση “Θεμέλιο 21”.

Το “αντίο” της ΠΑΕ Άρης στον “φίλο”, Μιχάλη Τροχανά! Θυμήθηκαν το… 20χίλιαρο

Ο Μιχάλης Τροχανάς είχε μια… έντονη θητεία στην ΑΕΚ. Επί των ημερών του η Ένωση κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδας, απέκτησε τον Ντέμη Νικολαΐδη, έφτασε στους “8” του Κυπέλλου Κυπελλούχων, ενώ είχε την… ιστορική αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς (πήγε στον Ολυμπιακό).

Το τελευταίο “αντίο” στον πρώην ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (09.03.2020), στη Ραφήνα

To άρθρο Πέθανε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μιχάλης Τροχανάς δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα