Πέθανε αναπάντεχα στη γιορτή του - Συγκλονισμένοι οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι του στη Λαμία

10:53 24/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Την τελευταία του πνοή στο σπίτι που έμενε στη Λαμία, άφησε ένας 64χρονος ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του. Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι…

Στενός συγγενής του 64χρονου στη Λαμία ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομια. Όπως ανέφερε έπαιρνε τηλέφωνο τον άτυχο άντρα για να του ευχηθεί για την ονομαστική γιορτή του, χωρίς να μπορεί

να τον βρει. Ούτε στο σταθερό αλλά ούτε και στο κινητό. Λίγο αργότερα επιβεβαιώνονταν οι χειρότεροι φόβοι. Ο 64χρονος ήταν νεκρός, στο κρεβάτι του σπιτιού του και οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν. Φως στα αίτια του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας.

Πιο αναλυτικά, ένας 64χρονος Λαμιώτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το βράδυ της Κυριακής 23 Απριλίου του 2023, από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από συγγενή του, στη Λαμία.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε χωρίς σημάδια ζωής στο κρεβάτι του και ενώ πριν ηλικιωμένος συγγενής του είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία, καθώς τον έψαχνε μέρες και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του.

Το τραγικό γεγονός μάλιστα αποκαλύφθηκε ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. Ο 64χρονος σύμφωνα με το συγγενικό του περιβάλλον αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ωστόσο φως στα αίτια που έκοψαν απότομα τη ζωή του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Λαμίας το οποίο ανέλαβε την υπόθεση.

Πηγή: lamiareport.gr

To άρθρο Πέθανε αναπάντεχα στη γιορτή του - Συγκλονισμένοι οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι του στη Λαμία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα