Περιστέρι: «Ο Γιάννης δεν έχει καμία σχέση με τους πυροβολισμούς» – Ο ιδιοκτήτης της μάντρας μιλάει στο newsit.gr

10:39 16/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Κατηγορηματικός ήταν για την αθωότητα του Γιάννη Λεβεντάκη ο ιδιοκτήτης της μάντρας αυτοκινήτων στο Περιστέρι που έγινε το αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς το απόγευμα της Τρίτης. 

Όπως δήλωσε στο newsit.gr, οι δράστες του περιστατικού δεν είχαν καμία σχέση με τον 32χρονο που κατηγορείται από τις αρχές. 

Ο ίδιος περιέγραψε

το περιστατικό και εκτίμησε ότι ο 32χρονος πιθανότατα να περνούσε από το σημείο να είδε τι έγινε και να μην σταμάτησε.

«Δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Χθες δεν τον είδα ποτέ. Προχθές το βράδυ τον είδα και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο». Και αναρωτήθηκε: «Τον είδαν να φεύγει από το μαγαζί μου; Του βρήκαν μια σιδηρογροθιά η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτή που χτύπησαν τον άνθρωπο. Τον φίλο μου; Δεν έχω καταλάβει. Το θύμα είναι φίλος μου και ο δράστης είναι φίλος μου. Δεν έχει καμία σχέση να χτυπήσει άνθρωπο. Δεν έχει καμία σχέση αυτός ο άνθρωπος».

Είπε ακόμα: «Τον κύριο Λεβεντάκη τον είδα στο κρατητήριο στην αναγνώριση. Και είπα στους αστυνομικούς ότι δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν. Το αυτοκίνητο του κυρίου Λεβεντάκη δεν θα μπορούσε να εμπλακεί σε ένα τέτοιο συμβάν γιατί είναι πολύ χαρακτηριστικό και υπάρχει σε όλη την Ελλάδα μόνο ένα ένα μπορντό τζιπ δεν υπάρχει άλλο τέτοιο αμάξι».

Περιγράφοντας το περιστατικό είπε: 

«Με πήρε τηλέφωνο το θύμα και με ρώτησε σε ποιο μαγαζί είμαι για να μου φέρει το γραμμάτιο που μου χρωστούσε όπως κάνει κάθε μήνα ο άνθρωπος. Και την ώρα που είμαι στο μαγαζί έχω ένα φορτηγάκι απέξω και δεν πολυβλέπω καλά τι συμβαίνει έξω ακούω χαρακτηριστικά ρε «π@@στη σε βρήκαμε». Και τσακώνονται αρχίσουν το χτυπάνε του δίνουν πάρα πολλές μπουνιές και βάραγαν τις πιστολιές στα πόδια για να τον φοβίσουν εγώ εξαφανίστηκα και μπήκα μέσα στο μαγαζί. Μετά βγήκα έξω και μου έλεγε “το πόδι μου με πονάει το πόδι μου με χτυπήσανε”. Τον πήρα και τον πήγα στο νοσοκομείο». Επίσης αναφέρει πως το θύμα είναι καλά στην υγεία του. Έχει χειρουργηθεί, του έχουν βγάλει τη σφαίρα και τον έχουν ράψει στο κεφαλι. Επίσης, μίλησε και με τη γυναίκα του και του είπε πως είναι καλά στην υγεία του μέχρι στιγμής».

Ποιος είναι ο Γιάννης Λεβεντάκης

Ο 32χρονος Γιάννης Λεβεντάκης, γιος εφοπλιστή, συνελήφθη μετά από άγριο περιστατικό και τον τραυματισμό ενός ατόμου το απόγευμα της Τρίτης στο Περιστέρι. Είχε συμμετάσχει και σε τηλεοπτικό ριάλιτι και εντοπίστηκε από αστυνομικούς, λίγη ώρα μετά την ένοπλη επίθεση έξω από μάντρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου.

Ο 32χρονος είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές, τον Οκτώβριο του 2018. Τότε μαζί με τον πατέρα του, είχαν εμπλακεί σε διαπληκτισμό με αστυνομικούς έξω από νυχτερινό κατάστημα στον Πειραιά. Αφορμή είχε σταθεί ο εντοπισμός ενός σκύλου, κλεισμένου μέσα σε αυτοκίνητο μιας γυναίκας, φίλης των δύο ανδρών. Όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, της ζήτησαν να μεταβεί μαζί τους στο τμήμα. Εκείνη συμφώνησε και ζήτησε λίγα λεπτά προκειμένου να πάρει την τσάντα της. Λίγα λεπτά αργότερα μπροστά στους αστυνομικούς εμφανίστηκαν οι δύο άνδρες οι οποίοι διαπληκτίστηκαν μαζί τους με αποτέλεσμα να σημειωθεί επεισόδιο και να συλληφθούν.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάϊμπ

To άρθρο Περιστέρι: «Ο Γιάννης δεν έχει καμία σχέση με τους πυροβολισμούς» – Ο ιδιοκτήτης της μάντρας μιλάει στο newsit.gr δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα