Περισσότεροι από 60 Έλληνες «εγκλωβίστηκαν» σε αεροδρόμιο της Ιταλίας

00:35 28/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Μεγάλη ταλαιπωρία βιώνουν τις τελευταίες ώρες περισσότεροι από 60 Έλληνες, ανάμεσά τους ΑμεΑ και μικρά παιδιά, στο αεροδρόμιο «Τσιαμπίνο», στη Ρώμη.

Σύμφωνα με το thesstoday είχε προγραμματιστεί πτήση από τη Ρώμη με προορισμό τη Θεσσαλονίκη στις 20.10 ώρα Ελλάδας. Ωστόσο, η επιβίβαση των Ελλήνων δεν έγινε ποτέ λόγω πυκνών

καπνών που προκλήθηκαν στην περιοχή από έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι σε παιδική κατασκήνωση που στεγάζεται λίγα χιλιόμετρα μακριά.

Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν οι πυκνοί καπνοί να είναι ορατοί ακόμη και στο αεροδρόμιο, με συνέπεια να ακυρωθεί μια σειρά από πτήσεις -μεταξύ αυτών και εκείνη με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες περισσότεροι από 60 Έλληνες εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο «Τσιαμπίνο», με τους ιθύνοντες μάλιστα να τους ζητούν να περιμένουν μέχρι την… επόμενη πτήση, η οποία είναι προγραμματισμένη ή την Πέμπτη, ή την Παρασκευή.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως το αεροδρόμιο και η αεροπορική εταιρεία που ανέλαβε την πτήση δεν έχουν μεριμνήσει ούτε για διαμονή, ούτε για φαγητό για τους επιβάτρς, ενώ κάλεσαν και τις τοπικές Αρχές για να τους απομακρύνουν από το αεροδρόμιο!

To άρθρο Περισσότεροι από 60 Έλληνες «εγκλωβίστηκαν» σε αεροδρόμιο της Ιταλίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα