Περιπολίες στο Τατόι για όσους είχαν ορέξεις για... περίπατο στο ιστορικό κτήμα (pics)

17:27 21/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τους εκατοντάδες επισκέπτες στο ιστορικό κτήμα Τατοϊού, οι οποίοι αψηφώντας τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού, βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες να κάνουν βόλτες και ν’ απολαμβάνουν τον ήλιο και την εξοχική ηρεμία, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πήρε την απόφαση να κλείσει τις εισόδους.

Έτσι από νωρίς σήμερα το πρωί αστυνομική δύναμη από το Α.Τ. Τατοϊού περιπολούν το κτήμα χωρίς να αφήνουν κανέναν να περάσει στο εσωτερικό του.

click4more: “Εμείς στο καθήκον, εσείς στο σπίτι” – Το συγκλονιστικό μήνυμα των φαρμακοποιών

Η γενική

γραμματεία έφτασε στο σημείο να επικοινωνήσει το κλείσιμο του κτήματος και μέσω ενός tweetστο οποίο ενημέρωνε τους πάντες για την κατάσταση, προτρέποντας τους μάλιστα να παραμένουν για την δική τους ασφάλεια και το δημόσιο καλό στα σπίτια τους.

Έτσι η σημερινή εικόνα των ιστορικών ανακτόρων δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη των προηγούμενων ημερών.

Σε μια προσπάθεια του να ευχαριστήσει τις αρχές ο πρόεδρος του συλλόγου «φίλοι κτήματος Τατοϊού» Βασίλης Κουτσαβλής ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες, στην σελίδα του στο Facebook,μέσα από το άδειο από επισκέπτες κτήμα.

 

To άρθρο Περιπολίες στο Τατόι για όσους είχαν ορέξεις για... περίπατο στο ιστορικό κτήμα (pics) δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα