Πένυ Σκάρου: Θεώρησα ωραίο να αποτυπώσω σε εικόνα αυτό που ένιωσα κάποια στιγμή στη ζωή μου με μια γυναίκα

19:23 20/10/2022 - Πηγή: NewsIt

“Ο έρωτας δεν έχει φύλο. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα κάποια πρωτόγνωρα συναισθήματα και το αποτύπωσα και στην ιστορία αυτού του τραγουδιού” δήλωσε η Πένυ Σκάρου.

Η Πένυ Σκάρου έδωσε συνέντευξη στην Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου. Η τραγουδίστρια μίλησε για το μήνυμα που θέλει να περάσει με το νέο της τραγούδι, αναφέροντας πως είναι προσωπική της ιστορία.

Ειδικότερα, η Πένυ Σκάρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σε μια εποχή που κυριαρχεί ο σκοταδισμός είναι

πολύ σημαντικό ένας καλλιτέχνης να βγάζει αλήθειες.

Το νέο μου τραγούδι είναι μια βιωματική ιστορία. Γενικότερα τα τραγούδια μου, τα περισσότερα τουλάχιστον είναι βιογραφικά. Θεώρησα ωραίο να αποτυπώσω από που ένιωσα κάποια στιγμή στη ζωή μου με μια γυναίκα σε εικόνα. Ο έρωτας δεν έχει φύλο. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα κάποια πρωτόγνωρα συναισθήματα και το αποτύπωσα και στην ιστορία αυτού του τραγουδιού».

«Υπάρχουν πάρα πολλοί γονείς που καταπιέζουν τα παιδιά τους, που δεν αποδέχονται τις επιλογές τους. Μέσα από αυτό το κομμάτι θέλω να δώσω και ένα μήνυμα στις μεγαλύτερες γενιές να αποδέχονται πιο εύκολα τις επιλογές των παιδιών τους.

Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από κοπέλες που μου λένε μπράβο ή ότι έχουν περάσει δύσκολα και οι γονείς τους τούς έδιωξαν από το σπίτι γι’ αυτόν τον λόγο».

«Οι δικοί μου δεν έπαθαν σοκ. Η οικογένειά μου είναι άνθρωποι πολύ ανοιχτοί. Και με το ατύχημα με αγκάλιασαν και με στήριξαν. Λίγο οι αδελφούλες μου κλώτσησαν.

Σίγουρα κάποιοι μπορεί να το σχολιάσουν αρνητικά και σε κάποιους να μην αρέσει αλλά το σημαντικό είναι η αγάπη. Όταν γίνεται κάτι με αγάπη, στο τέλος όλοι το αποδέχονται. Όλα είναι στο μυαλό» συμπλήρωσε η Πέννυ Σκάρου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

To άρθρο Πένυ Σκάρου: Θεώρησα ωραίο να αποτυπώσω σε εικόνα αυτό που ένιωσα κάποια στιγμή στη ζωή μου με μια γυναίκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα