Πάτρα: Το δωμάτιο νοσηλείας της Τζωρτζίνας – Τις λένε ιατρικές πηγές για τους ισχυρισμούς της μητέρας

17:07 1/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Παραμένει το μυστήριο με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα και περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας για να πέσει φως στην υπόθεση.

Η εκπομπή Tlive παρουσίασε για πρώτη φορά εικόνες από τον θάλαμο που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα.

Πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο, όπου υπήρχαν δύο δωμάτια που χωρίζονταν από μία μεσοτοιχία, όπως είπε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού.

Στο ένα δωμάτιο βρισκόταν η 33χρονη Ρούλα μαζί με την Τζωρτζίνα και στο άλλο η γυναίκα, που μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, και η οποία είχε το παιδί της νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Όπως περιέγραψε η γυναίκα, την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο μαζί με τον γιο της, είδε την 33χρονη μητέρα με την Τζωρτζίνα να χτυπά παρατεταμένα το κουδούνι για να καλέσει τις νοσοκόμες. Τότε ήταν η στιγμή που η μητέρα της Τζωρτζίνας ενημέρωσε την άλλη μητέρα ότι η κόρη της έπαθε ανακοπή.

Στο μεταξύ ιατρικές πήγες μιλώντας στο Tlive λένε ότι το παιδί πήγε στο νοσοκομείο, αλλά δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα όταν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος, ενώ ουδέποτε απέδωσαν τα συμπτώματα της μικρής σε ψυχολογικά αίτια, όπως ανέφερε η μητέρα της.,

«Αν πιστεύαμε ότι τα αίτια ήταν ψυχολογικά θα είχαμε καλέσει παιδοψυχολόγο» αναφέρουν οι ιατρικές πηγές. Τονίζουν ακόμα ότι δεν είχαν διαγνώσει βροχοπνευμονία και επειδή η μητέρα είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγο πριν το εξιτήριο έκανε εμετό «την κρατήσαμε μήπως έχει κάποια ίωση. Δεν είχε κάτι το παιδί. Μόλις μας έλεγε κάποιο σύμπτωμα κάναμε εξετάσεις».

Επίσης ιατρικές πηγές διαψεύδουν ότι βγήκε η μητέρα στο διάδρομο και έπεσε πάνω στους γιατρούς όταν είδε το οξύμετρο της Τζωρτζίνας να ανεβαίνει.

 

To άρθρο Πάτρα: Το δωμάτιο νοσηλείας της Τζωρτζίνας – Τις λένε ιατρικές πηγές για τους ισχυρισμούς της μητέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα