Πάτρα: Τι αποκάλυψε ο διοικητής του νοσοκομείου για τη «πολιτική παρέμβαση» εκ μέρους της Ρούλας Πισπιρίγκου

17:12 2/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη για την δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, καθώς παρουσίαζε τον εαυτό της ως θύμα σε φίλους και γνωστούς.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα σε φίλη της είχε αναφέρει πως κατά τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας όλοι στο νοσοκομείο την κοιτούν «με το βλέμμα της αγελάδας, το ηλίθιο» τονίζοντας πως έχει ζητήσει από το Δήμο της Πάτρας να παρέμβει στη διοίκηση του νοσοκομείου ώστε οι γιατροί «να προσέξουν το παιδί».

Το τηλεφώνημα είχε φέρει στο φως

της δημοσιότητας η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η εκπομπή T-live της Τατιάνας Στεφανίδου και η Γιώτα Κηπουρού μίλησαν με τον διοικητή του νοσοκομείου Παύλο Αθανασόπουλο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είχε δεχτεί ένα τηλέφωνο από τη γραμματέα του Δημάρχου, πριν από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας.

«Κάποια στιγμή με είχαν πάρει από τον Δήμο και με ρώτησαν σε τι κατάσταση ήταν το παιδί. Εγώ πήρα συγκεκριμένα τηλέφωνο τους παιδιάτρους που μου είπαν ότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, δεν είχε πρόβλημα, τότε που με είχαν πάρει τηλέφωνο. Μου είπαν από τον Δήμο ότι με πήραν, ότι ήταν από τον Δήμο και με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν, ναι.

 

Με το που ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο, κατευθείαν όλοι οι γιατροί κινητοποιήθηκαν, λόγω του ιστορικού των άλλων παιδιών και έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή και μάλιστα από ό,τι γνωρίζω η ίδια η διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής είχε δώσει εντολή κάθε μισή ώρα να περνάει γιατρός και να βλέπει το παιδί».

 

To άρθρο Πάτρα: Τι αποκάλυψε ο διοικητής του νοσοκομείου για τη «πολιτική παρέμβαση» εκ μέρους της Ρούλας Πισπιρίγκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα