Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει αποκαλυπτικό βίντεο για την Τζωρτζίνα» είπε φίλος του στο Live News

18:54 1/4/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Χάρης Γαλαριώτης είναι φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου. Γνωρίζονται από τότε που έπαιζαν μαζί ποδόσφαιρο, και μίλησε στο Live News για τον περιβόητο άσσο που έλεγε ο πατέρας των τριών κοριτσιών ότι κρύβει στο μανίκι του.

Σε δηλώσεις του στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Χάρης Γαλαριώτης είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης του είπε: «Έχω ένα βίντεο όπου φαίνονται οι αυξομειώσεις που γίνονταν στο αναπνευστικό της Τζωρτζίνας. Πιστεύω την Ρούλα Πισπιρίγκου, κρατάω έναν άσσο στο μανίκι κι όταν έρθει η στιγμή θα τον δώσω εκεί που πρέπει».

Έπειτα ο κ. Γαλαριώτης λέει ότι ρώτησε τον Μάνο αν τον καλύπτει αυτό, και του είπε ότι πιστεύει τη Ρούλα και πως αν δεν την πίστευε, τότε θα την έπνιγε με τα ίδια του τα χέρια!

Ο φίλος του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και στην έντονη ρήξη της σχέσης του ζευγαριού:

«Ο Μάνος μού έλεγε ότι είχαν και τους τσακωμούς τους όπως όλα τα ζευγάρια. Το τελευταίο διάστημα τον ρώτησα εάν ισχύει ότι έχουν χωρίσει. Μου είπε: «ποιο ζευγάρι που έχει χάσει τρία παιδιά μπορεί να είναι μαζί;».

«Έδειχναν ότι αγαπούν πολύ τα παιδιά τους, δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αυτό. Η λατρεία που έδειχνε στην Τζωρτζίνα ήταν απίστευτη», είπε ο κ. Γαλιαριώτης.

Ακούστε όσα είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο:

To άρθρο Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει αποκαλυπτικό βίντεο για την Τζωρτζίνα» είπε φίλος του στο Live News δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα